Nak dapatkan service untuk pembayaran kad kredit

CG Sponsors




jebatderhaka77

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
2,712
Reaction score
6
Points
25
salam semua. saya nak tahu kalau2 geng cg di sini tahu kat mana saya boleh dapatkan perkhidmatan pembayaran menggunakan kad kredit untuk syarikat saya. mcm merchant kad kredit, tapi nak apply kat bank belum cukup syarat, so skang nak cari provider yg sediakan perkhidmatan ini utk saya gunakan.

boleh email kat saya die punya quo, serta terms & condition, kelebihan service yg diberikan @ ape2 yg difikirkan sesuai utk diberitahu kpd saya. email saya [email protected]

kalau ade apa2 pendapat @ pandangan pun boleh beritahu saya di thread ni. kalau ade easy payment lagi bagus. basically saya nak gunakan utk biz seminar & workshop yg saya anjurkan.

tqvm.:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
mang ai,dah lama pnya thread ni.hahahaa
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
Sponsored Post
Top
Log in Register