BTC USD 62,341.2 Gold USD 1,764.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Nak daftar talian 05, utk call dan faks

thedoctor

Active Member
Joined
Sep 1, 2006
Messages
1,223
Reaction score
4
Points
35
salam..

sape kat cg ni yg bley daftarkan talian tetap...nak buat area sitiawan...lg cantik kalau bley set yg gune prepaid tu...kirenyer deal ngan agen jer...agen uruskan a to z...

atau talian lain selain telekom..janji nombor 05...pastu bley call masuk dan faks....:)


sms/call 017 6226 710...tqvm..
 
Last edited:
Sponsored Post

eyntan

Fun Poster
Joined
Aug 17, 2010
Messages
448
Reaction score
1
Points
20
salam..

sape kat cg ni yg bley daftarkan talian tetap...nak buat area sitiawan...lg cantik kalau bley set yg gune prepaid tu...kirenyer deal ngan agen jer...agen uruskan a to z...

atau talian lain selain telekom..janji nombor 05...pastu bley call masuk dan faks....:)


sms/call 017 6226 710...tqvm..

nak buat aper? TT nak daftar untuk TT ker atau nak cari orang yg ada line 05 nie?
 

thedoctor

Active Member
Joined
Sep 1, 2006
Messages
1,223
Reaction score
4
Points
35
nak buat aper? TT nak daftar untuk TT ker atau nak cari orang yg ada line 05 nie?

nak daftar utk teman la..line ni teman nak gune utk biz jer..so main janji bley masuk call,masuk faks...

kalau u bley offer i gune number 05 menarik gak..tp nak set org bley call n faks la...lg satu,mesti ade org jwb la..:)
 

thedoctor

Active Member
Joined
Sep 1, 2006
Messages
1,223
Reaction score
4
Points
35
oh...ni kira virtual ofis lah ni...

kalau kategori virtual mmg bukan la...sbb mmg ade opis pun..cume nk dftr line tu nk personal..tu ssh ckit..under company rugi..hehe..sewe tak pkai pun da rm49...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register