BTC USD 32,692.3 Gold USD 1,783.91
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nak cari supllier umobile

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
fuh jauh ke kuching ..kt sne xde dealer ke bro

ntahnyer.. masih tak sampai lagi..
dah berkali dah aku request kat umobile punyer laman..
manalah tau kot2 dapat jd dealer pertama kat kch...:)):)):)):))
 
Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
takut kat kuching takde line lg kot 2 tak sampai lg u-mobile tu kalu kau beli kat dealer luar nanti kat kuching leh pakai ker
kat pahang pun baru lancar lepas depavali ari tu tapi takde postpaid lg sbb kat pahang takde u-mol=bile 3g
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
Mungkin kata ko tu benar..
tapi aku dah check dah area coverage u ni kat web..
ada dah..
 

luhur81

Fun Poster
Joined
Jul 21, 2008
Messages
257
Reaction score
0
Points
10
betul berminat nak jadi dealer umobile??
aku syorkan masuk bisnes Impian..
ada multiple source of income..

1)referral - ajak member jadi ahli dapat direct (RM800) & indirect (RM400)komisyen (2 level sahaja bukan MLM)

2)monthly recurring income - komisyen bulanan (RM10 bg setiap direct dan indirect)

3)yearly recurring income - komisyen tahunan (minimum RM500 bagi setiap direct dan indirect)

4)retail income - 3% bagi setiap jualan prepaid + 3% setiap jualan prepaid direct & indirect bawah kita..

dijangka bulan januari nanti, pengaktifan dan reload prepaid boleh dibuat secara online.. so, tak perlu simpan stok.. semua transaksi melalui portal.. dealer bisnes Impian i hanya dibuka utk 100 tempat sahaja.

utk info lanjut rujuk topik ni :

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=51690
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
betul berminat nak jadi dealer umobile??
aku syorkan masuk bisnes Impian..
ada multiple source of income..

1)referral - ajak member jadi ahli dapat direct (RM800) & indirect (RM400)komisyen (2 level sahaja bukan MLM)

2)monthly recurring income - komisyen bulanan (RM10 bg setiap direct dan indirect)

3)yearly recurring income - komisyen tahunan (minimum RM500 bagi setiap direct dan indirect)

4)retail income - 3% bagi setiap jualan prepaid + 3% setiap jualan prepaid direct & indirect bawah kita..

dijangka bulan januari nanti, pengaktifan dan reload prepaid boleh dibuat secara online.. so, tak perlu simpan stok.. semua transaksi melalui portal.. dealer bisnes Impian i hanya dibuka utk 100 tempat sahaja.

utk info lanjut rujuk topik ni :

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=51690

Dah Baca Dah...
Tapi terhad kan..
I kat Kch lah bro..
boleh ke?
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
Dah Baca Dah...
Tapi terhad kan..
I kat Kch lah bro..
boleh ke?

ok aku dah tanya, boleh hantar kat kuching. Line ada sbb umobile nie dia share line ngan celcom.
Tapi aku nak kene tahu berapa kuantiti yg nak oder tu baru leh citer price.
harga standard starter pack ialah rm10 , dpt rm12 kat dlm dia.
Ok chow
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
ok aku dah tanya, boleh hantar kat kuching. Line ada sbb umobile nie dia share line ngan celcom.
Tapi aku nak kene tahu berapa kuantiti yg nak oder tu baru leh citer price.
harga standard starter pack ialah rm10 , dpt rm12 kat dlm dia.
Ok chow

starter pack kena bayar ke..
aku tengok kat dalam tv tu..
starter pack free..
leh bagi penerangan tak bro..
 

luhur81

Fun Poster
Joined
Jul 21, 2008
Messages
257
Reaction score
0
Points
10
Dah Baca Dah...
Tapi terhad kan..
I kat Kch lah bro..
boleh ke?

boleh bro. tak de masalah..
lagi bagus sebab jadi pioneer kat sana..
market pun masih luas..
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
tunggu aku dapat stok pertama umobile kat aku nanti mungkin leh supply kat ko kot agak berape banyak kau nak amik senang aku kira harge simpack free je cume kena bayar duit pos jerla(dalam simpack ader percuma rm1)register boleh degan aku terus
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register