BTC USD 32,446.9 Gold USD 1,783.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nak cari supllier umobile

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
Mana nak dapatkan pack Umobile... Aku nak ambik banyak... pastu dengan register dia sekali... please... kalau boleh top up n kupon sekali.... nak order banyak nie...:D:D:D:D:D
 
Sponsored Post

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
Mana nak dapatkan pack Umobile... Aku nak ambik banyak... pastu dengan register dia sekali... please... kalau boleh top up n kupon sekali.... nak order banyak nie...:D:D:D:D:D

esok aku dptkan...
anyway berapa byk ko nak order tu?:D
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
Hhehehe..
Hopefully tak menghampakan...
Tak sabor aku tunggu nie..
Tapi pos ke kuching la bro.. Dapat x?
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
Hhehehe..
Hopefully tak menghampakan...
Tak sabor aku tunggu nie..
Tapi pos ke kuching la bro.. Dapat x?

errkk. tu ta tau ler.. ingatkan kat2 sini jer..#:-S
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
alahai..
ko tanyak lah ek..
mana tau dia dapat supply kat aku...
 

podgie

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
4,245
Reaction score
1
Points
30
fuh jauh ke kuching ..kt sne xde dealer ke bro
 

syabel

Fun Poster
Joined
Jun 21, 2008
Messages
304
Reaction score
1
Points
10
kalau mcm tu teman pun nkm jugak...berapa harga utk satu pack...
Best ni...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register