BTC USD 37,771.1 Gold USD 1,799.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nak cari sofeware untuk d/load @ save e-book ini..!!

Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat taulan semua..

Tuan hamba nak mintak jasa baik semua untuk nak download @ save e-book nie.. sebab nak pakai untuk buat kerja sikit... masalah sekarang tuan hamba dah guna macam2 cara dan teknik nak belasah benda nie tapi tak berjaya...

oleh itu nak mintak jasa baik semua untuk menolong tuan hamba yg hina dina ini.... :D

nie link dia..
~ Occupational Health ~ :)cgrock
 
Sponsored Post

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat taulan semua..

Tuan hamba nak mintak jasa baik semua untuk nak download @ save e-book nie.. sebab nak pakai untuk buat kerja sikit... masalah sekarang tuan hamba dah guna macam2 cara dan teknik nak belasah benda nie tapi tak berjaya...

oleh itu nak mintak jasa baik semua untuk menolong tuan hamba yg hina dina ini.... :D

nie link dia..
~ Occupational Health ~ :)cgrock

Minta maaf bro.. dah tgk tapi lum nampak cara nak download..
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
Kaedah paling senang tapi sikit susah ialah menggunakan teknik print screen dan save satu² page.

Kemudian compilekan utk menjadi e-book semula.
 

Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
Kaedah paling senang tapi sikit susah ialah menggunakan teknik print screen dan save satu² page.

Kemudian compilekan utk menjadi e-book semula.
TQ teknik tu dah cuba dah
tapi mau tau la 500 page tuu :D:D:D
 

virtualbiz

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
mmg dia xbg save n print pon...
 

Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
malam nie tak ada sesaper yg terra nak selesai masalah hamba nie kee..:D:D:D
 

Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
nampaknya macam gagal jeee ;):D
 

lastshark

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2007
Messages
4,505
Reaction score
4
Points
25
fuh...aku pun tak boleh copy maaa....hehehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register