BTC USD 50,411.0 Gold USD 1,784.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[Nak cari] Rumah / apartment untuk disewakan sekitar shah alam & puchong

Angeh

Fun Poster
Messages
413
Joined
Sep 7, 2008
Messages
413
Reaction score
1
Points
15
Salam ceria...

Saya sedang mencari rumah / apartment yg nak disewa utk tinggal seorang(atau 2 org bersama ipar).
kawasan Tumpuan adalah seperti berikut :

- sekitar seksyen 16,17,18,19,20,24 Shah Alam.
- sekitar taman alam megah Shah Alam.
- sekitar kawasan kota kemuning.
- sekitar puchong intan, puchong indah.
- Sekitar pusat bandar puchong.

saya:
- Bekerja dan bergaji tetap
- Berkahwin
- selalu outstation ke johor.(isteri dan anak tinggal di johor, dan bekerja disana)
- Bajet maksimum rm400. tu pon gagahkan juga disamping kos2 lain.

Jika ada kekosongan, sila pm / sms saya di talian 013 6777 564. Saya monitor topic ini. terima kasih.

73.
 
Last edited:
Sponsored Post

Ridzuan_AIA

Active+ Member
Messages
3,021
Joined
Jan 26, 2008
Messages
3,021
Reaction score
241
Points
33
ni lagi sorang..
ke tactic2 ejen estet skang style mcm ni :-?

mmg masyuk renatl commision :))
 

mohdtarmizie

Active+ Member
Messages
2,769
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
umah aku kat sek24 tu ade...tak nak view dulu ke? :">
 

Angeh

Fun Poster
Messages
413
Joined
Sep 7, 2008
Messages
413
Reaction score
1
Points
15
Budget ketat la abg tarmizi.tapi nnt akan diusahakan kalaumasih xjumpa penyelesaian bila smpi due date time
 

mohdtarmizie

Active+ Member
Messages
2,769
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
Budget ketat la abg tarmizi.tapi nnt akan diusahakan kalaumasih xjumpa penyelesaian bila smpi due date time

bleh diskas kalu betol nak...johor di mana? saya pun bleh dkatakan selalu balik ke johor tu... :)
 

Angeh

Fun Poster
Messages
413
Joined
Sep 7, 2008
Messages
413
Reaction score
1
Points
15
johor di muar (mertua) dan kluang (mak bapak sendiri). skrg ni pon masih diusahakan mencari..mujur tak terjebak dlm umah geng2 plu+str8...ni kes tak tahu apa makna istilah plu dan str8 pny pasal la..kekeke..

haritu ada survey2 kwsn sek24 tp takde rezeki(kadar sewa tinggi [email protected] rate sewa kwsn tu tinggi).

apt bayu anggerik ke apa nama (yg kaler biru kat sek24) sekali rege dia 8++ daaa..standard rate ke gitu?
 

mohdtarmizie

Active+ Member
Messages
2,769
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
johor di muar (mertua) dan kluang (mak bapak sendiri). skrg ni pon masih diusahakan mencari..mujur tak terjebak dlm umah geng2 plu+str8...ni kes tak tahu apa makna istilah plu dan str8 pny pasal la..kekeke..

haritu ada survey2 kwsn sek24 tp takde rezeki(kadar sewa tinggi [email protected] rate sewa kwsn tu tinggi).

apt bayu anggerik ke apa nama (yg kaler biru kat sek24) sekali rege dia 8++ daaa..standard rate ke gitu?

apartment satu floor yg ade 2-4 pintu rate sume dah above rm650 ... tu kadar sewa apartment di sek 6,8,16,17,18,19,20,24...lain2 kawasan sek 7,9,13 above 800rm dah... sume facilities dekat2 belaka... #:-S
 

Angeh

Fun Poster
Messages
413
Joined
Sep 7, 2008
Messages
413
Reaction score
1
Points
15
apartment satu floor yg ade 2-4 pintu rate sume dah above rm650 ... tu kadar sewa apartment di sek 6,8,16,17,18,19,20,24...lain2 kawasan sek 7,9,13 above 800rm dah... sume facilities dekat2 belaka... #:-S

betullah..bulan ni sampai tak ceria aku dibuatnye mencari umah nak duduk nih.

apa2hal pon topic dah boleh close lah..sbb aku dah pon dpt kat area sek24 tu..dgn budget 400, mampu sewa bilik aje lah.

next time aku nak menuntut dgn abg tarmizie ni..pelajaran pertama pasal od+asb dah selesai.

terima kasih semua..

73.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register