BTC USD 48,441.3 Gold USD 1,779.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell nak cari Playstation 2 (Fat/Slim)

otakligat

Freshie
Messages
7
Joined
Dec 17, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
halo kawan-kawan...
saye nak cari Playstation 2 samada jenis Fat @ Slim...
harga bajet RM300....
kalau ada yg nak jual tu...boleh lah PM.. :D
 
Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Messages
73,886
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,269
Points
716
PS FAT :cool:
RM 400 (termasuk 2 folder CD - macam2 ada :D )
 

zulco

Active+ Member
Messages
3,245
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
up utk pagi nie...
rasanya jap gie ramai yg reply bro...
sabar ye... aku dulu pun cari PS2 nasib baik rezeki masa tu ada...
terus confirm dgn Bro Elan & beli dalam minggu tu juga...
semoga berjaya.....
 

badrush

Super Active Member
Messages
5,520
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65
bukak kat mudah.com pn byk geng..
 

shah_azli

Active+ Member
Messages
3,045
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
PS slim black
dvd game byk..x kira bape plak..
cooling fan
controller
semua ori acc semua ada termasuk kotak..
memory card je rosak..lain semua perfect..
rarely use...main masa mula2 beli je...lps tu dah bosan..main PC game lg best..

lps tu aku terus je pack dlm kotak dia...ntah nak jual ke x nak...sayang jg rasanye..ingt nak simpan tggu anak aku besar...biar dia pulak yg mewarisi harta pusaka bapak dia ni...tp kalo ada org nak beli kena dgn harga aku lego kan aje.. ;)

kalo berminat PM aku bro...offer aku bp ko nak beli ;)
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Messages
11,718
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
aku ada ps1..syg nk jual...
 

tomie

CG Hardcore Club
Messages
73,886
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,269
Points
716
ko nak jual betul ker tomie??

ko pm ar tuan tanah.

aku mencari PSP..

tapi lmbat lg ar..


:D:D

ceq joi PS2 pasai nak beli PSP la....:D
sysssstt...jangan habaq kat tuan tanah tau....heuheuheu :eek::D:">:">
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register