BTC USD 57,516.9 Gold USD 1,794.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak cari pivot all level dan setiap hari

hysesear

Fun Poster
Messages
540
Joined
Jun 2, 2008
Messages
540
Reaction score
4
Points
15
komputer rosak, kene format, fail ilang

huhu...:((

sape leh tlg bagi pivot yg ada setiap hari,,maksudnya pivot hari kelmarin dan hari yg lepas -2 pun masih ada

dulu ada dlm forum ni,,tapi dah 3 hari aku cari x jumpa

sape jumpa tolong paste kan http thread tu kat sini

atau sape ada tolong upload kan supaya saya boleh download

kerjasama anda amat diperlukan,,,
 
Sponsored Post

matfx

Active Member
Messages
1,851
Joined
Sep 17, 2007
Messages
1,851
Reaction score
141
Points
33
komputer rosak, kene format, fail ilang

huhu...:((

sape leh tlg bagi pivot yg ada setiap hari,,maksudnya pivot hari kelmarin dan hari yg lepas -2 pun masih ada

dulu ada dlm forum ni,,tapi dah 3 hari aku cari x jumpa

sape jumpa tolong paste kan http thread tu kat sini

atau sape ada tolong upload kan supaya saya boleh download

kerjasama anda amat diperlukan,,,

Pivot indicators ada banyak jenis, tak tau mana satu yg ko cari. Sila lihat kt sini http://www.forex-tsd.com/indicators-metatrader-4/16-pivot-indicators.html
 

neozero

Active Member
Messages
2,431
Joined
Aug 13, 2008
Messages
2,431
Reaction score
507
Points
71
http://www.forex-tsd.com/indicators-metatrader-4/730-historical-pivot-indicator.html

terima kasih...ada kat sini,,,nama pivot all level,,,tapi x leh download la,,,cuba korang try

maybe link dia dah rosak

tapi dah dpt sdxpivot,,,cuma yg ni x tunjuk semalam dan hari-2 sebelumnya

kalau boleh nak yg pivot all lvl tu jugak sebab boleh belajar macamana cara pergerakan terhadap pivot


Aku ada pivot yg ko mksdkan..Pivot yg semalam kelmarin, mgu lps etc..dia msh tnjkkn line2 pivot ea.. :-? yg nie aku ada..

Pivot all level pn aku ada..Klu nak tgglkn email nt aku send..
 

onetarmizi

Elite Member
Messages
4,259
Paid Membership
Joined
May 30, 2006
Messages
4,259
Reaction score
933
Points
76
komputer rosak, kene format, fail ilang

huhu...:((

sape leh tlg bagi pivot yg ada setiap hari,,maksudnya pivot hari kelmarin dan hari yg lepas -2 pun masih ada

dulu ada dlm forum ni,,tapi dah 3 hari aku cari x jumpa

sape jumpa tolong paste kan http thread tu kat sini

atau sape ada tolong upload kan supaya saya boleh download

kerjasama anda amat diperlukan,,,

Sebenarnya dlm CG ni dah ade indicator tu tapi kena rajin godek2 sikit. Cuba cari dlm list attachment DI SINI
 

hysesear

Fun Poster
Messages
540
Joined
Jun 2, 2008
Messages
540
Reaction score
4
Points
15
ok ,,,bagus

dah jumpa...jumpa kat tempat godek-2 tu

banyak tul indi dlm tu,,,selama ni x terjumpa lak

terima kasih semua kawan-2 master,,sifu-2
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12795
USD / JPY
113.595
GBP / USD
1.33353
USD / CHF
0.92597
USD / CAD
1.27410
EUR / JPY
128.157
AUD / USD
0.71426

CG Sponsors




Top
Log in Register