Ask/Help Nak cari no telifon sesorang melalui IC/NAMA(cari owner lama kereta)

CG Sponsors




ryuzaki89

Freshie
Joined
Aug 2, 2016
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum warga cg, seperti tajuk diatas, sy hendak cari no contact sesorang, sy ada maklumat nama ic dan nama penuh pada geran kereta, tujuan sy cari sebab nak beli kereta dan siasat kondisi kereta. Kereta ada di used car.. TQ IN ADVANCE.
 
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,307
Reaction score
1,227
Points
221
Assalamualaikum warga cg, seperti tajuk diatas, sy hendak cari no contact sesorang, sy ada maklumat nama ic dan nama penuh pada geran kereta, tujuan sy cari sebab nak beli kereta dan siasat kondisi kereta. Kereta ada di used car.. TQ IN ADVANCE.
try search nama dia kat google... hari tu saya ada jugak buat macam ni search nama pemilik kat google... jumpa...tanya dia kat fb tak jawab...tanya isteri dia kat fb..isteri dia jawab...tau la sebab ada nak jual dan condisi kereta...millage dan 200k km lebih dah tapi tak ada masalah ...jual kereta tu sebab amik vellfire baru.

isteri ni usahawan masuk paper dia mention nama suami tu senang cari.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register