Nak Cari Muzik Soundtrack yang gempak untuk Montaj

CG Sponsors




muamalahdotnet

Active Member
Joined
Feb 8, 2008
Messages
1,356
Reaction score
12
Points
25
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua forumer!!!

Minta tolong daripada sahabat2 semua agar dapat kongsi2 kan muzik soundtrack yang gempak2 sesuai untuk aku punya projek montaj.

Shukran di atas kerjasama anda semua!!!
 
Sponsored Post

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
mmaf la saya tak dapat nak bagi lagi sekarang ni. siapa ada mintak tolong sahabat kita ni :)



:)cgrock
 

kanemochi

Active Member
Joined
Jan 16, 2008
Messages
1,258
Reaction score
17
Points
25
tulun2.....tulunnn
p kedai cd, carik cd kumpulan BOND (4 awek cun main biola)banyak lagu depa gempak2 contoh VIVA (aku selalu buat untuk montaj sbb best n gempak, ada 4-5 lagi muzik depa aku suka tapi tak ingat... hang p carik jek the best BOND, sure hang jatuh cinta. xtau lah kot2 dalam internet pun leh download...
 

muamalahdotnet

Active Member
Joined
Feb 8, 2008
Messages
1,356
Reaction score
12
Points
25
mohon cadangan dari ahli-ahli yang pakar bidang audio dan muzik...
 

muamalahdotnet

Active Member
Joined
Feb 8, 2008
Messages
1,356
Reaction score
12
Points
25
tq...aku try carik kat google.

p kedai cd, carik cd kumpulan BOND (4 awek cun main biola)banyak lagu depa gempak2 contoh VIVA (aku selalu buat untuk montaj sbb best n gempak, ada 4-5 lagi muzik depa aku suka tapi tak ingat... hang p carik jek the best BOND, sure hang jatuh cinta. xtau lah kot2 dalam internet pun leh download...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register