BTC USD 47,577.4 Gold USD 1,753.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

NaK Cari Kakak,abg Angkat & Adik Angkat....

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
Selamat Petang.....
Saya Ingin mencari kakak,abang & adik angkat...
siapa2 yg sudi bgtau la...
Tak kisah pon if tggl hujung dunia,tgh laut, dalam kerak bumi mahupun di marikh...:D:D:D

Bg saya lagi ramai lagi bagus...
Leh kongsi Cerita, Pengalaman, n More ler...:D:D:D
tk kisah la yang da kawin ker blom ker,dah ada anak ker blom ke...:p:p:p
Tua ke Muda Ke,Cantik Or Biasa2 ker...
hehehe...

Boleh Ke?:-?:-?:-?Sudi ke???:(:)(:)((

p/s : If Nak Jadi,tkda nak kena wat agreement kan?:)paid Taknak la kena bayar lak...:D:D:D Ikhlas...:)paid


KaKaK AngKaT - mastikalynes, LiZa_CaYunK,
Adik AngKaT - Gila_Komik, nur_ani, erDragon,
Abang Angkat - Blom Lagi Le...


***AKAN DI UPDATE BILA DAH BERTAMBAH...

***Yang kaler biru tu special kes..korang tkyah la tanya kenape...
 
Last edited:
Sponsored Post

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
Selamat Petang.....
Saya Ingin mencari kakak,abang & adik angkat...
siapa2 yg sudi bgtau la...
Tak kisah pon if tggl hujung dunia,tgh laut, dalam kerak bumi mahupun di marikh...:D:D:D

Bg saya lagi ramai lagi bagus...
Leh kongsi Cerita, Pengalaman, n More ler...:D:D:D
tk kisah la yang da kawin ker blom ker,dah ada anak ker blom ke...:p:p:p
Tua ke Muda Ke,Cantik Or Biasa2 ker...
hehehe...

Boleh Ke?:-?:-?:-?Sudi ke???:(:)(:)((

p/s : If Nak Jadi,tkda nak kena wat agreement kan?:)paid Taknak la kena bayar lak...:D:D:D Ikhlas...:)paid

kalau jadi kakak/ adik angkat dapat aper :eek:
 

EiRa

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
meh laa jadi adik angkat akak...nak ker...
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kalau jd kakak angkat @ adik angkant...tiap kali raya dapat duit raya x? tiap kali besday dapat hadiah besday tak? :D :D :D
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
tak pernah lagi aku berangkat2 ni.... :-?
 

z3t_ex

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
kalo gitu aku pn nk cari akak/adik angkat gak ler..:p
 

thegreat

Super Active Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
6,372
Reaction score
31
Points
70
Selamat Petang.....
Saya Ingin mencari kakak,abang & adik angkat...
siapa2 yg sudi bgtau la...
Tak kisah pon if tggl hujung dunia,tgh laut, dalam kerak bumi mahupun di marikh...:D:D:D

Bg saya lagi ramai lagi bagus...
Leh kongsi Cerita, Pengalaman, n More ler...:D:D:D
tk kisah la yang da kawin ker blom ker,dah ada anak ker blom ke...:p:p:p
Tua ke Muda Ke,Cantik Or Biasa2 ker...
hehehe...

Boleh Ke?:-?:-?:-?Sudi ke???:(:)(:)((

p/s : If Nak Jadi,tkda nak kena wat agreement kan?:)paid Taknak la kena bayar lak...:D:D:D Ikhlas...:)paid


anak angkat tak nak ker :eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register