Nak cari HP dual sim

Recommended Brokers


kumon

Fun Poster
Joined
Mar 16, 2007
Messages
124
Reaction score
0
Points
10
Nak mintak tolong skit pesal handphone ni. Aku tgh nak cari handphone yg bley masuk 2 simcard. Kalu bley dua2 bley pakai sklai laie bagus. Tokey2 handphone kat luar tu tolong la recommend skit.Mekasih. :D
 
Sponsored Post

fdhm2u

Active Member
Joined
Jul 15, 2007
Messages
2,053
Reaction score
1
Points
25
Dual Sim



yg ni Dual Sim..
but dia boleh switching jer laa...
takat ni aku tak jumpa lagi yg boleh active serentak...
cuma boleh masuk dua then switch yg mana nak guna...

Harga RM 799.00 Promosi utk Tahun Baru China

detail leh klik kat sini..

M50 TV Phone

:)cgrock
 

Dr.Jay

Fun Poster
Joined
Feb 19, 2007
Messages
751
Reaction score
94
Points
20
Cari empon yg nipis2 tu...
Letak gam kat belakang...
Lekat dua2...

;)
 

chikas81

Fun Poster
Joined
Aug 7, 2007
Messages
346
Reaction score
0
Points
10
Berlambak dok ada kat dalam lelong.com.my
Search aje kat sana, musti berlambak ada.
Dua-dua line leh active, takyah nak buat switching.
Cuma bezanyer hp nie made in china ler... Waranty die harap faham ye kalau le terjadi apa-apa... hehehe
 

kumon

Fun Poster
Joined
Mar 16, 2007
Messages
124
Reaction score
0
Points
10
Berlambak dok ada kat dalam lelong.com.my
Search aje kat sana, musti berlambak ada.
Dua-dua line leh active, takyah nak buat switching.
Cuma bezanyer hp nie made in china ler... Waranty die harap faham ye kalau le terjadi apa-apa... hehehe
phone china ni aku tak brape minat la. Kalu ikutkan komen2 orang phone china ni tak tahan lama. tu yg x suka tu. biarla beli skali tapi tahan lama.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register