nak cari agent Credit Card

CG Sponsors




kifli

Fun Poster
Joined
Feb 12, 2008
Messages
697
Reaction score
8
Points
15
Salam geng...
my wife nk buat cc.
so ada sesapa agent kat sini tak?

klu ada ..tolong pm kt sini or can send to email

thank you.

p/s. sorry mod..klu ni salah
 
Sponsored Post

wicked_game

Active Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
2,044
Reaction score
2
Points
25
Salam geng...
my wife nk buat cc.
so ada sesapa agent kat sini tak?

klu ada ..tolong pm kt sini or can send to email

thank you.

p/s. sorry mod..klu ni salah

click kat signature aku bawah ni.. ada beberapa CC yg aku buat..
V
V
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
betul... betul
bro wicked game...
recommended
 

solution84

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
4,607
Reaction score
1
Points
25
salam, saya adalah agent credi card bagi maybank, eon , public bank , mbf bank...

kalau ada apa apa soalan tentang credit card blh tanya saya..
contact saya:019-2729455
 

kifli

Fun Poster
Joined
Feb 12, 2008
Messages
697
Reaction score
8
Points
15
click kat signature aku bawah ni.. ada beberapa CC yg aku buat..
V
V
saya dh tgk kt sign. bro bwh tu...
nmpak mcm bro buatkan kt area selangor je...

sy kt area JB bro..
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,636
Reaction score
358
Points
141
kad kredit apa best skang ni??
ejen CIMB xde ke??
dah lama apply x dpt2 gak..
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
paling best setakat ni RHB , Eon..

pasal dia punyer ezypayment 0% interest boleh sampai 36-48 bulan..
 

mdhazrin

Active Member
Joined
May 19, 2008
Messages
1,556
Reaction score
8
Points
30
rasa cam nak apply cc la..,saya boleh suggest apa yg terbaik?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register