BTC USD 57,099.8 Gold USD 1,779.56
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak cari account payable clerk

anakbongsu

Fun Poster
Messages
197
Joined
Jan 12, 2008
Messages
197
Reaction score
0
Points
10
sesiapa tgh cari kerja, yg ada experience buat keja2 akaun especially account payable dan boleh start immediately, boleh pm saya.

Location : near KLCC
contract for 6 months,tapi kalau rasa sesuai, kita boleh bagi permanent position.

Sesiapa yg berminat, sila hantar resume (pm dulu,nanti saya bagi official email), tlg tulis expected salary dalam resume.Thanks
 
Sponsored Post

fidalaksa

Freshie
Messages
33
Joined
Nov 6, 2008
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
memang akan dipermanentkan ker???masih ade kosong ker??
saya takleh pm masih baru tak cukup posting lagik..
email saya [email protected]
atau kasi email awak bole nt bole saya kasi resume.TQ
 

Jeb

CG Top Poster Club
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
bper ek basic kalau dapat?
estimated le
 

+kOoL+

Legendary Member
Messages
12,425
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
accounting ni ak dgr basic pn da byk.. lecture2 acc pn gaji diaorang lagi tinggi dari lect biasa sebab subjek 2 high standart kit a.. agak2 basic bape ek ley g nih??.. :-?
 

alonso

CG Hardcore Club
Messages
62,520
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
kalo takde experience takleh ke??
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Messages
11,718
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
gaji berapa bro...
 

syamsiah

Fun Poster
Messages
226
Joined
Aug 9, 2008
Messages
226
Reaction score
2
Points
15
xde exp xley kot coz tuan tanah xreply pon pm aku..:((
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register