• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

Nak cakap tp tak keluar..aku bukan pendiam

Recommended Brokers


Latest Threads

bukubuku

Active Member
Joined
Aug 16, 2012
Messages
1,278
Reaction score
42
Points
0
Kat sini den nk utarakan masalh den yg sekian lama dialami..
Masalah komunikasi tentunya..

den sebenarnya ada problem komunikasi dgn dgn org2 atasan dan org2 lagi hebat dr den.. Bila berdepan dgn diorang ni automatik perasaan rendah diri menebal dalam diri. Den jd kurang bercakap dan selalunye senyap je dalam perbualan dgn diorang.. Kadang2 bila mereka tanya pendapat or komen den dlm satu2 situasi susah sgt den nk keluarkan idea tu padahal dalam kepala otak dh tersedia macam2..sebab tu kadang2 tu den kena perli sbb kurang bagi buah fikiran la..

Ada ke yg pernah alami situasi mcm den? Ape korang buat untuk atasi masalah tu..den nk sangat improve diri den
 
Sponsored Post

rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,831
Reaction score
698
Points
113
sebijik mcm aku...
kalo aku kaya br rasa konpiden
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,698
Reaction score
144
Points
0
Location
Rawang
erm ntah rasanya mmg camtu
tapi lama kelamaan ok jgk akhirnya
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,698
Reaction score
144
Points
0
Location
Rawang
erm ntah rasanya mmg camtu
tapi lama kelamaan ok jgk akhirnya
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,698
Reaction score
144
Points
0
Location
Rawang
Ko tak rasa nk improve diri ke? Takkan nk tggu kaya dulu..
Den kekadang sedih dgn keadaan diri den skarg



Meniaga dh.. Tp online jela. Tak membantu sgt sbb komunikasi bukn depan2
sbb tt pny id bukubuku
maka bacalah buku personal confodence/leadership/public speaking
 

DUKUN SANTAU

Permanently Banned
Joined
May 15, 2013
Messages
283
Reaction score
0
Points
0
Kat sini den nk utarakan masalh den yg sekian lama dialami..
Masalah komunikasi tentunya..

den sebenarnya ada problem komunikasi dgn dgn org2 atasan dan org2 lagi hebat dr den.. Bila berdepan dgn diorang ni automatik perasaan rendah diri menebal dalam diri. Den jd kurang bercakap dan selalunye senyap je dalam perbualan dgn diorang.. Kadang2 bila mereka tanya pendapat or komen den dlm satu2 situasi susah sgt den nk keluarkan idea tu padahal dalam kepala otak dh tersedia macam2..sebab tu kadang2 tu den kena perli sbb kurang bagi buah fikiran la..

Ada ke yg pernah alami situasi mcm den? Ape korang buat untuk atasi masalah tu..den nk sangat improve diri den
bagi nama bro sekali dengan nama ibu dan email sekali dengan gambar kat email aku [email protected]
 

fireuz

Permanently Banned
Joined
Feb 21, 2009
Messages
1,510
Reaction score
35
Points
0
Inferiority Complex!

Hang kena break social wall..
Hang kena try jadi ajen insurance kat mall utk sebulan.. target sales RM5k premium pun da ckup.. g la try...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register