BTC USD 61,276.0 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak buka workshop kereta

neosa

Active Member
Joined
Feb 12, 2009
Messages
1,013
Reaction score
0
Points
30
salam kenkawan cg.. aku bercadang nak bukak workshop dalam masa terdekat ni.. sekarang tengah survey2 lokasi. nak mintak pandangan dan idea kenkawan ada tak lokasi yang best nak bukak workshop. :D:D:D
 
Sponsored Post

fmnauto

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2008
Messages
142
Reaction score
1
Points
15
try tgk kat damai mewah kajang,ada shoplot br siap tepi jln utama
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
lokasi strategik sekali di tepi jalan - janji tak tersorok.. huhu..

huhu member aku baru 2 bulan bukak workshop kat taman aku ni.. dia quit kerja dan buat fulltime.. alhamdulillah aku tgk bisnesnya makin maju keta non-stop sampai ahad pun dia kena bukak..
 

am2020

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2009
Messages
2,731
Reaction score
8
Points
25
kalu nk pekerja aku boleh kije...tp x der pengalaman..boleh blajo..
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
hukalon tokey,ade ko....aku ngan qai lost contact ko bro.....PM.....


p/s: boleh aku hantar kete ke bengkel member nieh...
 

neosa

Active Member
Joined
Feb 12, 2009
Messages
1,013
Reaction score
0
Points
30
lokasi strategik sekali di tepi jalan - janji tak tersorok.. huhu..

huhu member aku baru 2 bulan bukak workshop kat taman aku ni.. dia quit kerja dan buat fulltime.. alhamdulillah aku tgk bisnesnya makin maju keta non-stop sampai ahad pun dia kena bukak..

itu yg nak cuba bkk tu bro.. nak makan gaji mmg dah x bleh dah..
 

akimaizu

Fun Poster
Joined
Oct 1, 2008
Messages
711
Reaction score
0
Points
10
tt nak repair seniri ker atau pasang anak kuli? better kene ada experience repair merepair ni pasal takut kene tipu ngan anak kuli nanti..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register