nak buka kedai emas, nak cari pembekal murah kat mana

CG Sponsors




Sponsored Post

Am8925

Freshie
Joined
Aug 2, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Beli direct ja dengan kilang. Banyak pilihan barang kemas @ goldbar @ dinar emas.
Kalau nak buat pelaburan beli goldbar @ dinar emas 999 @ 24 karat sebab spread & susutnilai rendah.
Barang kemas 916 sesuai untuk dipakai tapi kurang sesuai utk pelaburan sebab susutnilai tinggi bilai dijual.
Kat kilang boleh beli & jual balik.

Kalau nak tahu pm saya. Saya pun baru tapi alhamdulillah dapat harga yg rendah.
Saya ada pm boss
 

Md aswal

Freshie
Joined
Aug 20, 2020
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
pm ambe kalau nk borong..in syaa allah...ambe tolong jadikan fantasike realiti .... jangkaan kilo yang nak order? cod dimana ? pattern apa?
Assalamualaikum boleh pm saya? Tq
 

NazriAli

Freshie
Joined
Aug 22, 2020
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Boleh pm sy detail. Sy agen kilang n boleh order direct kilang. Mutu boleh bincang. Tq
Assalam en. Sy berminat nak buka kedai emas. Mohon bantuan utk dapatakn emas direct kilang. Terima kasih.
0197916496
Nazri
 

NazriAli

Freshie
Joined
Aug 22, 2020
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Boleh pm sy detail. Sy agen kilang n boleh order direct kilang. Mutu boleh bincang. Tq
pm ambe kalau nk borong..in syaa allah...ambe tolong jadikan fantasike realiti .... jangkaan kilo yang nak order? cod dimana ? pattern apa?
pm ambe kalau nk borong..in syaa allah...ambe tolong jadikan fantasike realiti .... jangkaan kilo yang nak order? cod dimana ? pattern apa?
Assalam en. Sy berminat nak buka kedai emas. Mohon bantuan utk dapatakn emas direct kilang. Terima kasih.
0197916496
Nazri
 

NazriAli

Freshie
Joined
Aug 22, 2020
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Beli direct ja dengan kilang. Banyak pilihan barang kemas @ goldbar @ dinar emas.
Kalau nak buat pelaburan beli goldbar @ dinar emas 999 @ 24 karat sebab spread & susutnilai rendah.
Barang kemas 916 sesuai untuk dipakai tapi kurang sesuai utk pelaburan sebab susutnilai tinggi bilai dijual.
Kat kilang boleh beli & jual balik.

Kalau nak tahu pm saya. Saya pun baru tapi alhamdulillah dapat harga yg rendah.
Assalam en. Sy berminat nak buka kedai emas. Mohon bantuan utk dapatakn emas direct kilang. Terima kasih.
0197916496
Nazri
 

isteri_aku

Active Member
Joined
Feb 5, 2012
Messages
2,039
Reaction score
23
Points
35
Banyak ke untung kedai jual emas nie? Mcm best je tgk kedai emas melayu kat kelantan. Kat Johor nie kedai emas melayu mcm Mutiara di lautan...susah nak jumpe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register