nak buka kedai emas, nak cari pembekal murah kat mana

CG Sponsors




Sponsored Post

Posisang

Freshie
Joined
Feb 29, 2020
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Park... nak sedut ilmu, kpd yg ada pengalaman dlm biz ni, tlg share ya...tyvm
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
295
Reaction score
104
Points
23
kedai emas ni tak boleh jual online ke?

ke dah ade aku je tak tau ..
 

kirana

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2007
Messages
433
Reaction score
45
Points
20
kedai emas ni tak boleh jual online ke?

ke dah ade aku je tak tau ..
Bahaya beli online sbb tak dpt pastikan emas tu tulen atau tidak..walaupun beli kat lazada or shoppe. Walaupun brg boleh return tapi kalau jumpa seller yg menipu dia boleh reka alasan yg kita sendiri tukar dgn emas lain
 

habafx

Freshie
Joined
May 18, 2020
Messages
8
Reaction score
3
Points
38
Beli direct ja dengan kilang. Banyak pilihan barang kemas @ goldbar @ dinar emas.
Kalau nak buat pelaburan beli goldbar @ dinar emas 999 @ 24 karat sebab spread & susutnilai rendah.
Barang kemas 916 sesuai untuk dipakai tapi kurang sesuai utk pelaburan sebab susutnilai tinggi bilai dijual.
Kat kilang boleh beli & jual balik.

Kalau nak tahu pm saya. Saya pun baru tapi alhamdulillah dapat harga yg rendah.
 

zulh1991

Freshie
Joined
Jun 2, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
Beli direct ja dengan kilang. Banyak pilihan barang kemas @ goldbar @ dinar emas.
Kalau nak buat pelaburan beli goldbar @ dinar emas 999 @ 24 karat sebab spread & susutnilai rendah.
Barang kemas 916 sesuai untuk dipakai tapi kurang sesuai utk pelaburan sebab susutnilai tinggi bilai dijual.
Kat kilang boleh beli & jual balik.

Kalau nak tahu pm saya. Saya pun baru tapi alhamdulillah dapat harga yg rendah.

boss boelh contact saya,saya mencari supplier yang murah untuk emas 0138518986
 

Dzunun Al misri

Freshie
Joined
Jun 2, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
pm ambe kalau nk borong..in syaa allah...ambe tolong jadikan fantasike realiti .... jangkaan kilo yang nak order? cod dimana ? pattern apa?
Salam boleh hubungi Saya 0108699887
Beli direct ja dengan kilang. Banyak pilihan barang kemas @ goldbar @ dinar emas.
Kalau nak buat pelaburan beli goldbar @ dinar emas 999 @ 24 karat sebab spread & susutnilai rendah.
Barang kemas 916 sesuai untuk dipakai tapi kurang sesuai utk pelaburan sebab susutnilai tinggi bilai dijual.
Kat kilang boleh beli & jual balik.

Kalau nak tahu pm saya. Saya pun baru tapi alhamdulillah dapat harga yg rendah.
Salam Saya nak buka Kedai emas, boleh tahu supplier/ kilang. Tlg info Saya ya 0108799887.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register