nak buka kedai emas, nak cari pembekal murah kat mana

Recommended Brokers


Sponsored Post

pbgroup

Freshie
Joined
Oct 29, 2007
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
tolong call saya apex. saya berminat nak masuk kilang. 012-5586406. sorry tak boleh pm. Post tak cukup. heheh
 

Pn su

Fun Poster
Joined
Dec 4, 2013
Messages
577
Reaction score
1
Points
15
kenapa le semua nie......just nak bagi info emas nie adalam barang perniagaan so bila kata barang perniagaan mestilah ada pengeluar ....pengedar dan penjual. so harganyer memang lah berbeza.........pasal kilang emas nie banyaknyer di manopoli oleh cina dan kongsi gelap so hati2 bila pilih barang cop 916 boleh jadi emas paun nanti yg diselang seli kan dgn emas 916. ada DUIT semua boleh sembang..........
 

Mr Ozu

Active+ Member
Joined
Apr 2, 2010
Messages
4,864
Reaction score
20
Points
25
berat gni..pttnyer mula kcik2..jual by hand ker..slow2 ilmu tu akn dtg, ni nk trus ram bkk kdi, alamat xlame ler..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register