BTC USD 41,979.4 Gold USD 1,777.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak buka kedai emas, nak cari pembekal murah kat mana

Sponsored Post

Xilence Swordswind

Junior Member
Joined
Aug 16, 2012
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
Saya tahu dimana cuma saya khuathir mereka tidak akan layan. Boleh saya tahu berapa budget rakan anda untuk memulakan perniagaan emasnya?

Lupa plak nak bagi link
www.mks.ch/mobile/myr

Borong dalam berkilo2, kalau less biasanya dia tak layan.
 
Last edited:

din

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2008
Messages
4,014
Reaction score
4
Points
25
pm ambe kalau nk borong..in syaa allah...ambe tolong jadikan fantasike realiti .... jangkaan kilo yang nak order? cod dimana ? pattern apa?
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
pm ambe kalau nk borong..in syaa allah...ambe tolong jadikan fantasike realiti .... jangkaan kilo yang nak order? cod dimana ? pattern apa?

Otai besar ni....:)paid
 

Kyat Hunter

Active+ Member
Joined
Mar 3, 2012
Messages
4,358
Reaction score
4
Points
25
Boleh pm sy detail. Sy agen kilang n boleh order direct kilang. Mutu boleh bincang. Tq
 
Last edited:

only1

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
9,141
Reaction score
69
Points
70
Nak beli cincin belah rotan blh PM ambo
 

easto

Freshie
Joined
Oct 9, 2013
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
Salam...

Jadi ahli Power Gold, sebaiknya daftar stokis harga lebih murah, keahlian seumur hidup dengan syarikat pengeluar barang kemas yang menjadi pembekal barang kemas di kedai-kedai di Malaysia..

Dah jadi ahli atau stokis boleh beli barang kemas dari syarikat dengan harga rendah untuk jual semula, beli sepasang-sepasang pun boleh, kalau beli kilo-kilo lagilah murah...

Hubungi saya kalau nak jadi ahli atau stokis... :)
powergold.biz
0193175864
 

mukabuku

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2012
Messages
846
Reaction score
2
Points
15
pm ambe kalau nk borong..in syaa allah...ambe tolong jadikan fantasike realiti .... jangkaan kilo yang nak order? cod dimana ? pattern apa?

Boss tau tak kat mana yg boleh jual emas susut nilai 15%..
Sori tt tumpang lalu..hehe
 

azura80

Banned
Joined
Jun 25, 2008
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
pm saya...saya ada caranya...kalau serius boleh dapat bonus bulanan lagi ...keuntungan jualan pun ada...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register