BTC USD 47,543.0 Gold USD 1,782.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak buat website untuk pelancongan

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,899
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,899
Reaction score
3,020
Points
206
aku nak buat satu website pelancongan
aku baru berkecimpung dlm tourist agent
dlm tu aku nak add pasal hotel
dan package2 hotel la
so aku nak tau jenis web ape yg patut aku buat

buat blog mcm wordpress
atau html biase sahaja

1st ni aku nak buat pasal perlancongan kat pulau pangkor

tolong erk

p/s: aku baru balik dari pulau pangkor survey package hotel untuk group yg nak buat seminar or mesyuarat or penyerahan sijil. so package tu tmasuk dewan seminar, penginapan, tiket feri pegi balik, mkn, teksi(van) dari pelabuhan ke hotel. sape nak pm aku erk :D
 
Sponsored Post

bellaluna

Legendary Member
Messages
11,891
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
ko wat freelance ker?

ker ade organizer laen? :-?:-?
 

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,899
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,899
Reaction score
3,020
Points
206
ader organizer la.
ader syarikat skali. sbb aku baru join member aku.
so die bg keje kat aku untuk handle about
komputer n internet
maksudnye pemasaran internet la

bas pun ader. maybe mahal sikit tp aku promise korg akan
puas hati sbb bas mmg cantik. mmg bas tour yg bwk pelancong luar
 

mesir

Active+ Member
Messages
3,939
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
ko nak tanye pasai nak buat web jenis ape ke ko nak pomot pekej perlancongan ko neh??? :-?:-?:-?:-?:-?
 

dreamteam

Active Member
Messages
2,314
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,314
Reaction score
1
Points
25
ko nak tanye pasai nak buat web jenis ape ke ko nak pomot pekej perlancongan ko neh??? :-?:-?:-?:-?:-?

hehe betul tu nak buat web ker apa...kalau nak buat web boleh kita tolong:D:D:D:D
 

pojikun10

Active Member
Messages
1,450
Joined
Feb 16, 2008
Messages
1,450
Reaction score
2
Points
25
ader organizer la.
ader syarikat skali. sbb aku baru join member aku.
so die bg keje kat aku untuk handle about
komputer n internet
maksudnye pemasaran internet la

bas pun ader. maybe mahal sikit tp aku promise korg akan
puas hati sbb bas mmg cantik. mmg bas tour yg bwk pelancong luar

ha ni aku org jati pangkor nak nolong ko nih....
so far ko mmg dah deal dgn tokey2 resort pangkor ekkkk..

ntah le knp aku nyibuk sini...tapi aku cukup suke promote kampung halaman aku...:D:D:D

so if u need anything 2 know dont hesitate 2 let me know k bro...:)cgrock
 

LobiProjek

Fun Poster
Messages
159
Joined
Feb 23, 2010
Messages
159
Reaction score
0
Points
10
Just nak berkongsi dengan kawan2 disini

Since aku dah guna service site ni , memang secure payment dan boleh bid, untuk mencari yang terbaik

Juga boleh digunakan untuk memasarkan produk

Pasal aku dah jumpa, terutama bagi freelancer di malaysia ni, aku nak berkongsi site yang bagus dari segi payment

untuk kerja2 freelance dan secure payment jugak untuk jual beli barang yang mahal, supaya tidak terkena scam

http://www.my-elance.com

sila2lah lawat

mana tau ada lubang bisnes korang kat sana tak kira la korang bisnes minded fizikal produk atau freelancer full time

good luck...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register