Wanted Nak buat tempahan [email protected] nesan

CG Sponsors




pencari80

Freshie
Joined
Dec 30, 2008
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
Salam.

Sy baru dalam forum ni. Desperately nak minta tolong. sy nak cari siapa2 yang ambil tempahan [email protected] nesan n kepok sekali area cheras, nk siap sebelum bulan 2 ni. budget dalam 600.00. ada ke sapa2?

tulun.... :((
 
Sponsored Post

tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
mak aik. brosapa yang selama tnih?mana tau bulan dua nbih dia selamat?
 

xzoss

Active Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
bro, area hulu langat, batu berapa aku tak surelah..mmg ada org terima tempahan buat batu nesan ni... kat tepi jln jek...ko try le cari
 

pencari80

Freshie
Joined
Dec 30, 2008
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
hua! camni, sy tgh ada duit ni, nak buatlah utk arwah abah. bulan 2 ni, sy dah nak kahwin. nanti, kalu dah kahwin, setiap sen duit sy kena repot kat hubby. tu sebab lah...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Lokasi awak dimana? Kalau di Rawang ada kedai Nisan kat trafiklight nak ke Sg Choh...Kalau kat Penang leh pi Kg Dodoi jumpa Ku Mahadi (kalau dia sendiri belum mati ler) atau boleh tengok kat http://www.nisanworld.com
 

pencari80

Freshie
Joined
Dec 30, 2008
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
kat nisanworld tu sy dah cuba tapi macam x leh jer (x ckup budget).. yg kat rawang, sy ada call tp x taulah kalu kita refer orang yg same ke idak. area hulu langat tu sy nk cuba cari no. phone.
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
hua! camni, sy tgh ada duit ni, nak buatlah utk arwah abah. bulan 2 ni, sy dah nak kahwin. nanti, kalu dah kahwin, setiap sen duit sy kena repot kat hubby. tu sebab lah...
duit pun kena report kat hubby...:-?
 

tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
cuba lain kali bagi tau explain bebetol.. dulu sebelom post.. terperanjat siak..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register