BTC USD 49,137.5 Gold USD 1,785.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak buat pinjaman peribadi 4k jer...urgent...

wananacute

Active Member
Messages
1,040
Joined
Mar 20, 2008
Messages
1,040
Reaction score
0
Points
20
sesiapa yg boleh tolong @ tahu kat maner nak buat personal loan 4k jer...urgent laa.taknak ah long yer...kalau boleh bayaran bulanan rm250...mintak tolong sesiapa yg boleh bantu...kerja swasta..takder biro angkasa...2 tahun kerja...permanent...terima kasih..
 
Sponsored Post

Rahmat

Fun Poster
Messages
578
Joined
Oct 20, 2008
Messages
578
Reaction score
1
Points
20
cimb?...al-rajhi bank?...citibank?...hsbc?...sme bank?
 

dell

Super Active Member
Messages
8,295
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,295
Reaction score
141
Points
83
..buat la cimc express cash..

..konfirm dapat..
 

asrul07

Active+ Member
Messages
3,055
Joined
Jul 17, 2008
Messages
3,055
Reaction score
3
Points
25
dah try semua option bank yg ada?
 

wananacute

Active Member
Messages
1,040
Joined
Mar 20, 2008
Messages
1,040
Reaction score
0
Points
20
buat kat cimb tak lepas...kalau boleh nak pakai dalam minggu ni..sebelum bulan nih...adoi...
 

wicked_game

Active Member
Messages
2,044
Joined
Nov 12, 2008
Messages
2,044
Reaction score
2
Points
25
sis ada kredit kad..? nk dpt cash on spot buat easy payment plan je.. lg pn nk pinjam x byk.. click sini utk tgk mcm mn sy buat.. :)
 

Rahmat

Fun Poster
Messages
578
Joined
Oct 20, 2008
Messages
578
Reaction score
1
Points
20
kalu dah blacklist..tak dapek den tolong...
 

wananacute

Active Member
Messages
1,040
Joined
Mar 20, 2008
Messages
1,040
Reaction score
0
Points
20
dah blacklist credit card pon takder...selain bank ader tak..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register