Nak Buat Personal Loan......Tapi,,,,,,,

CG Sponsors




anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
ako keje kat kem. Pelajaran,Ptrajaya.
tp Kontrak. Dah 8-9bulan keje.
Masalah,,ako takde slip gaji,,tp ada Vaucar je tetiap bulan.
lg satu,,tak leh potong Biro Angkasa.
Ingat nak pinjam 50k....
nak buat beli kete..haha.

sape2 leh tolong,,,leh la gtau ako,,,
:(:)(:)((
 
Sponsored Post

e.k.

Super Active Member
Joined
Jan 24, 2008
Messages
9,898
Reaction score
70
Points
70
en anuarul ni kontrak ke sambilan ke sangkut
 

edzaljb

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2007
Messages
382
Reaction score
17
Points
25
aku pun nak buat loan tapi nak cari interest rendah...keje gov ...tetap
 

kni

Legendary Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10,394
Reaction score
161
Points
138
aku pun nak buat loan tapi nak cari interest rendah...keje gov ...tetap
interest rendah bank rakyat/bank islam/BSN jer kasi bang...


tapi paham2 ler... kalau mintak interest rendah tapi tak nak pegi bank rakyat...
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
ako keje kat kem. Pelajaran,Ptrajaya.
tp Kontrak. Dah 8-9bulan keje.
Masalah,,ako takde slip gaji,,tp ada Vaucar je tetiap bulan.
lg satu,,tak leh potong Biro Angkasa.
Ingat nak pinjam 50k....
nak buat beli kete..haha.

sape2 leh tolong,,,leh la gtau ako,,,
:(:)(:)((
beli keter RM 50k ... pergh... nasihat pandai2 arr berbelanja.. susah tu kalo Kontrak..
 

e.k.

Super Active Member
Joined
Jan 24, 2008
Messages
9,898
Reaction score
70
Points
70
bru 1st post dh teros ade maslh bro ni sian2 :D

kalau kontrak secara sambilan or kontrak sangkut ni tak duduk bawah mana2 prog. RMK diorg bergaji hari mmg tak ada slip gaji cuma ada baucer bayaran je (so conclusion nya tak dapek nak wat loan)
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
ako keje kat kem. Pelajaran,Ptrajaya.
tp Kontrak. Dah 8-9bulan keje.
Masalah,,ako takde slip gaji,,tp ada Vaucar je tetiap bulan.
lg satu,,tak leh potong Biro Angkasa.
Ingat nak pinjam 50k....
nak buat beli kete..haha.

sape2 leh tolong,,,leh la gtau ako,,,
:(:)(:)((
ko agak2 la bro. dah la keje kontrak, nak pakai kereta. kereta mahal lak tu.

pikir masa depan bro. aku yg dah kawen ni dan ada anak ni pun masih tak berani beli kereta sbb pikirkan famili.bini je pakai kereta.

bawa moto je. beli yg 2nd punya baru berapa je. beli cash. tak perlu loan2.

takut ekonomi makin melarat, tak pasal2 kena buang kerja.

cuma nasihat je. terpulang la.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register