Nak Buang AntiVirus 2009..Tolong

CG Sponsors




taikunx

Active Member
Joined
Dec 21, 2007
Messages
1,395
Reaction score
9
Points
25
kengkawan cam mana Nak Buang AntiVirus 2009..Tolong

 
Sponsored Post

ifilasaila

Fun Poster
Joined
May 22, 2008
Messages
418
Reaction score
31
Points
20
mcmana u install.. ni misti main download ajer kan.. kat web skrg ni mmg byk gak virus2 yg mengaku dia tu anti virus.. elok berhati2 dan jgn donload sebarangan.

klu xleh install gak, pegi je kat program files tmpt dia diinstallkan dan delete jer directory tu.. mungkin akan jadi missing link (blh repair pkai tuneup utilities), tp lebih elok drp virus tu ada kt dlm PC kita.
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
penah terkena dah ni
pastu format pc huhuhu
 

azraneus

Active+ Member
Joined
Aug 10, 2006
Messages
3,371
Reaction score
252
Points
46
senang je ni...cuba download Malwarebytes Anti-Malware pastu cleankan dgn software ni....selesai masalah. KOMPEM
 

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
senang je ni...cuba download Malwarebytes Anti-Malware pastu cleankan dgn software ni....selesai masalah. KOMPEM
yap...huhuh..:)

p/s:- tuan tanah boleh search kat thread..insyaallah..boleh sembuh...huhuh...tanpa perlu format..
:D:)cgrock
 

yazaedar

Active+ Member
Joined
Apr 29, 2006
Messages
2,834
Reaction score
4
Points
25
Malwarebytes Anti-Malware ...betul....aku dah buat...kompom ilang
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
Try download kat sini ..

Code:
http://www.download.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
SmitfraudFix pun boleh gak.
just cari jer dekat google.
yang ni freeware
 

taikunx

Active Member
Joined
Dec 21, 2007
Messages
1,395
Reaction score
9
Points
25
terima kasih, kengkawan saya akan cuba
 
Sponsored Post
Top
Log in Register