Nak biz anda meletup !!!!!! Promosi dan Pengiklanan anda harus konsisten dan meluas

CG Sponsors




MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Yg sy fhm socmed pakar rujuk promosi.

platform niaga kena cari lain utk nampakkan kita serius berniaga.

Ada kwn lah ckp mcm nie..saya smpaikan jek..xbrapa pandai menega. Sebab tue menega kt cg bie xlaku2 ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜…

tumpang tanya, lagi senang guna socmed ke skrg kalau nak berniaga? platform mana yg sesuai?
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,382
Reaction score
1,585
Points
596
Terbaik abam daus...

Biz tahan lama sebab customer pon tahan lama..

Baru satu produk utg rm30, kalo produk imported russia takkan rm30 kan abam daus...

Kurang2 RM50 keatas punya....

Kali 30x repeat sebab nak marathon = gaji cincai dah dpt rm1500 ++

Kerja tunggu depan komputer jek kan abam daus...

Sambil2 chit chat jek duit masuk akaun....ini biz tahan lama memang telus punya...

Mantooppp abam daus!

Pelanggan kena jaga sebab pelanggan nak tahan lama dengan kita.

Kalo servis tiptop confirm tahan lama pelanggan dengan kita.

Harap abam daus pon tahan lama dalam bisnes nie...

Selamat maju jaya abam daus!!!

Tuju lagu kat abam dausss...abam daus pilih yg mana ya.... :LOL:

Doakam saya kaya raya slalu
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Saya doakan abam daus berjaya selalu..

Kaya dunie xbrapa syok nnti sbb boleh lupa cg..

Kaya akhirat abam daus masuk dlm syurga firdaus...ameen ๐Ÿคฒ๐Ÿผ

p/s : skrg nie pon bisnes dh xmenang tgn pon dh bagus abam daus. Boleh tahan lama sbgaimana gel gambir tahan lama tue ๐Ÿ˜…๐Ÿ™๐Ÿผ


Doakam saya kaya raya slalu
 

geraldsimy

Freshie
Joined
Jun 26, 2012
Messages
27
Reaction score
1
Points
13
Yg sy fhm socmed pakar rujuk promosi.

platform niaga kena cari lain utk nampakkan kita serius berniaga.

Ada kwn lah ckp mcm nie..saya smpaikan jek..xbrapa pandai menega. Sebab tue menega kt cg bie xlaku2 ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜…
baik2. terima kasih. sebab ada nampak satu company ni buat service e-commerce utk peniaga2. diorang buat website apa semua la.
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Terbaik bos. Boleh cuba tgk2 syarikat tue.

Biasa syarikat buat mesti ngam ho dan mantap grafik.

Mcm sy budak sekolah tak tinggi..buat mmg tak cantik siap tiru bulat2 jek..malas orgnya ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜…

baik2. terima kasih. sebab ada nampak satu company ni buat service e-commerce utk peniaga2. diorang buat website apa semua la.
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,382
Reaction score
1,585
Points
596
yang penting jangan pernah berhenti promosi non stop
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Terbaik bos.

Cuma bos jrg muncul dan promosi di cg sejak akhir2 ini..kenapa ya?

Takkan dh tak laku..memgarutlah kalo xlaku ubat kuat abamm firdaus..

Bos firdaus ada meriah sket cg nie ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜…


yang penting jangan pernah berhenti promosi non stop
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,382
Reaction score
1,585
Points
596
Terbaik bos.

Cuma bos jrg muncul dan promosi di cg sejak akhir2 ini..kenapa ya?

Takkan dh tak laku..memgarutlah kalo xlaku ubat kuat abamm firdaus..

Bos firdaus ada meriah sket cg nie ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜…
rindu ka nanti kita cuba up

sekarang kita fokus group facebook

unlimited viral
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Ohhh fokus marketing dekat grup facebook.

Sana ramai giler buyer laa ya bos...

mantap jugak marketing mcm tue.

Kena pakai gambar sebenar laa kan bos br org percaya nak beli dengan marketing facebook?

Atau mcm mana nak yakin buyer kat sana bos?

rindu ka nanti kita cuba up

sekarang kita fokus group facebook

unlimited viral
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,382
Reaction score
1,585
Points
596
Ohhh fokus marketing dekat grup facebook.

Sana ramai giler buyer laa ya bos...

mantap jugak marketing mcm tue.

Kena pakai gambar sebenar laa kan bos br org percaya nak beli dengan marketing facebook?

Atau mcm mana nak yakin buyer kat sana bos?
bila kita biz

memang akan ada persaingan

apa saja biz di dunia

yang penting jangan putus asa
bila promosi dan bersembang dengan customer

jaga pelanggan yang pernah beli dengan kita

sayang pelanggan kita

Kita kena kuat semangat

bukan mudah nak biz

tapi tak mustahil kalau kita nak biz
 
Sponsored Post
Top
Log in Register