Nak biz anda meletup !!!!!! Promosi dan Pengiklanan anda harus konsisten dan meluas

Recommended Brokers


Latest Threads

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,145
Reaction score
1,421
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
Salam semua,

Hari nie saya nak bagi Tutorial dengan kejayaan biz di dunia yang kekal berpuluh malah ada beratus Tahun Di Muka Bumi Nie:)cgrock

KIta tengok Milo

satu jenama yang terlalu dasyat dari budak seusia 3 tahun sampai yang tua lebih 90 Tahun tau apa dia Milo:eek::eek::eek::eek:

Bukan itu sahaja semua bangsa

tanya saja Bangla,Nepal,Melayu,Cina,Jawa,India apa sahaja bangsa di dunia

kenal tak Milo:eek::eek::eek:

Saya studi pengiklanan dan promosi Milo agak lama dan bagi saya promosi milo amat berjaya di Malaysia hanay di sebabkan satu benda Konsisten.

Saya teringat masa saya tadika masa tue umur 6 tahun,Van Milo akan berhenti depan Tadika masa budak budak balik Tadika dengan Mak Bapa.

Diorang bagi Milo Free:eek::eek::eek::eek:

sampai seluruh tadika ,mak bapa cikgu semua sapu sebab free

sebab buta re:eek::eek::eek::eek::eek:

Itu salah satu keberanian Milo

Bagi free.

Lagi kehebatan Milo

Pi akhbar mana pun Harian Metro,akhbar Cina,News Straits Times,Akhbar India

semua ada iklan milo

wow milo milo milo:eek::eek::eek:

Lagi satu sesuatu juga yang hebat Milo buat!!!!!!!

Bekerjasama dengan Mc Donalds Restoran Fast Food paling berjaya di muka bumi

di seluruh dunia ada minuman Milo

Kalau orang jemu Air gas ,orang pilih Milo:eek::eek::eek::eek:

Milo juga gergasi jenama dasyat

paling saya tengok dasyat

Masa Olimpik masa sukan Komanwel

Milo Buat pengiklanan besar besarkan kat TV:eek::eek::eek:

Semua berjuta manusia ingat MIlo:D:D:D:D

Dan Milo dah conquer seluruh media galaksi Dunia

Dekat Youtube ,kat google kat facebook iklan Milo pun tanpa henti

apa hal nie Milo...Milo Milo Milo

Paling tak leh blah

Masa nak pi kerja ,sambil layan radio

Akan ada iklan Milo juga:eek::eek::eek::eek::eek:

Sampai ke radio

Milo sapu.....

Bagitau saya medium mana Milo tak iklan

Semua medium kot konsisten dan Meluas.


Milo oh Milo

apa la dasyat sangat Milo nie

 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,145
Reaction score
1,421
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
Salam semua,

Hari nie saya nak bagi Tutorial dengan kejayaan biz di dunia yang kekal berpuluh malah ada beratus Tahun Di Muka Bumi Nie:)cgrock

KIta tengok Milo

satu jenama yang terlalu dasyat dari budak seusia 3 tahun sampai yang tua lebih 90 Tahun tau apa dia Milo:eek::eek::eek::eek:

Bukan itu sahaja semua bangsa

tanya saja Bangla,Nepal,Melayu,Cina,Jawa,India apa sahaja bangsa di dunia

kenal tak Milo:eek::eek::eek:

Saya studi pengiklanan dan promosi Milo agak lama dan bagi saya promosi milo amat berjaya di Malaysia hanay di sebabkan satu benda Konsisten.

Saya teringat masa saya tadika masa tue umur 6 tahun,Van Milo akan berhenti depan Tadika masa budak budak balik Tadika dengan Mak Bapa.

Diorang bagi Milo Free:eek::eek::eek::eek:

sampai seluruh tadika ,mak bapa cikgu semua sapu sebab free

sebab buta re:eek::eek::eek::eek::eek:

Itu salah satu keberanian Milo

Bagi free.

Lagi kehebatan Milo

Pi akhbar mana pun Harian Metro,akhbar Cina,News Straits Times,Akhbar India

semua ada iklan milo

wow milo milo milo:eek::eek::eek:

Lagi satu sesuatu juga yang hebat Milo buat!!!!!!!

Bekerjasama dengan Mc Donalds Restoran Fast Food paling berjaya di muka bumi

di seluruh dunia ada minuman Milo

Kalau orang jemu Air gas ,orang pilih Milo:eek::eek::eek::eek:

Milo juga gergasi jenama dasyat

paling saya tengok dasyat

Masa Olimpik masa sukan Komanwel

Milo Buat pengiklanan besar besarkan kat TV:eek::eek::eek:

Semua berjuta manusia ingat MIlo:D:D:D:D

Dan Milo dah conquer seluruh media galaksi Dunia

Dekat Youtube ,kat google kat facebook iklan Milo pun tanpa henti

apa hal nie Milo...Milo Milo Milo

Paling tak leh blah

Masa nak pi kerja ,sambil layan radio

Akan ada iklan Milo juga:eek::eek::eek::eek::eek:

Sampai ke radio

Milo sapu.....

Bagitau saya medium mana Milo tak iklan

Semua medium kot konsisten dan Meluas.


Milo oh Milo

apa la dasyat sangat Milo nie

Belajar dan faham konsep pengiklanan milo

Untuk kegunaan biz anda

Insyaallah satu hari nanti jadi Milo yang terkenal:)cgrock:)cgrock
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,977
Reaction score
826
Points
36
Location
kuching
perggghhhh dasat dausbiz habaqqq hangggg
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,977
Reaction score
826
Points
36
Location
kuching
Saja share tutorial biz milo ngan semua

Jadikan milo salah satu contoh produk paling berjaya di dunia:)cgrock:)cgrock
saya x minum milo...saya suka vico lebih sedap & berkhasiat
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,289
Reaction score
90
Points
53
mmg dasat milo ni ..sehingga jadi menu disemua kedai makan.. lau fikir balik, milo tu jenama minuman, bukan jenis minuman tu sendiri mcm teh kopi dan sirap etc..sepatutnya jenis minumannya ialah coklat..kenapa tak dipanggil jenama lain?begitu juga dgn nescafe dan maggie..ia adalah jenama, kenapa tak dipanggil jenama kopi segera atau mee segera lain?

kat luar negara milo top juga..tapi tak lah jadi kemestian mcm kedai kat sini..kat sana panggil jenis minuman, bukan brand minuman
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,145
Reaction score
1,421
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
Itu sebabnya untuk biz kita nak dikenali

Kita perlu iklan dan promosi berkesan agar orang mengenali kita

Saya bagi contoh terbaik milo

Satu cawan milo untung 30 sen dan lebih 1 billion manusia atas muka bumi minum milo:eek::eek:

Brapa billion Ringgit Billion dah untung:eek::eek:

Milo oh milo oh milo~X(~X(~X(
 

the_one

Active+ Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
3,944
Reaction score
208
Points
0
patut la aku nampak daus sana sini spam post orang dekat page facebook. mantop sampai aku pun tahu daus punya bisnes. dah la page suci yg dispam tu, promote produk kuat ko. te pulak tu
 

asdasdasd

Legendary Member
Joined
May 2, 2011
Messages
12,901
Reaction score
304
Points
0
patut la aku nampak daus sana sini spam post orang dekat page facebook. mantop sampai aku pun tahu daus punya bisnes. dah la page suci yg dispam tu, promote produk kuat ko. te pulak tu
dauz belajaq dr milo tuan.

dauz nmpk milo, tapi xnmpk milo nie produk sape.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register