BTC USD 39,960.2 Gold USD 1,828.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Nak BESAR ? PANJANG & Tahan LAMA ?

tn_medicstream

Freshie
Joined
Nov 15, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Andakah anda pasti yang anda ada ciri ciri yang disebutkan diatas????

Mahukah anda mencuba produk berasaskan ekstrak LINTAH 100 % asli buatan tradisional?

Jika berminat, sila hubungi 012-4192170 atau 013-4663344 atau emailkan kepada kami di [email protected]

* Agen jualan juga diperlukan di seluruh semenanjung Malaysia.


Untuk agen, penghantaran percuma.

Mai lah cuba ... jangan malu malu.. gerenti puas hati....hari hari mau...

:)cgrock
 
Sponsored Post

Bizzport786

Active Member
Joined
Oct 20, 2006
Messages
1,544
Reaction score
4
Points
25
makin banyak daa.. produk macam nie kat mesia...
 

tn_medicstream

Freshie
Joined
Nov 15, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Andakah anda pasti yang anda ada ciri ciri yang disebutkan diatas????

Mahukah anda mencuba produk berasaskan ekstrak LINTAH 100 % asli buatan tradisional?

Jika berminat, sila hubungi 012-4192170 atau 013-4663344 atau emailkan kepada kami di [email protected]

* Agen jualan juga diperlukan di seluruh semenanjung Malaysia.


Untuk agen, penghantaran percuma.

Mai lah cuba ... jangan malu malu.. gerenti puas hati....hari hari mau...

:)cgrock

Mai lah cuba... gerenti puas hati... tak caya.. meh tepon saya 012-4192170 atau 013-4663344:D
 

bujal38

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
2,097
Reaction score
370
Points
41
bos, lampirkan
1. Gambar produk
2. Berapa Harga.
3. Ada kelulusan daripada Kementrian Kesihatan ke apa ke....Prospek/customer kena tau benda benda ni

peace bos
 

tn_medicstream

Freshie
Joined
Nov 15, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Macam yang saya beritau sebelum ini, sila e mail pada saya untuk keterangan lanjut ataupon saudara boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut.
 

rinsaf

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
3,888
Reaction score
1
Points
25
uishh .. tui kaa niee :-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register