BTC USD 39,927.4 Gold USD 1,815.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Nak Beli Voucher Tesco,Giant Atau Carrefour

Darkchild

Super Active Member
Joined
Jul 14, 2007
Messages
7,472
Reaction score
2
Points
70
Family nak pindah rumah hujung bulan ni atau Hujung tahun ni..So Banyak barang nak beli...So Kalau ada sesiapa yang Ada voucher yang tak pakai nak jual tu pls let me know ye...Saya Offer nak beli 80% dari nilai Voucher..Contoh Kalau Voucher tu harge $50..saya beli ngan harga $40 la...
COD kat Shah Alam , Subang atau PJ...Kalau kat Shah Alam lagi Bagus la coz rumah saya kat Shah Alam...
Lagi banyak ada lagi Bagus..coz saya nak pakai banyak ni..:D
Leh PM saya..atau Sms saya kat 019-3626278..

Terima Kasih...
 
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
hurmm ad org nak jual voucher jusco aritu..cbe cek balik tread lama
 

Darkchild

Super Active Member
Joined
Jul 14, 2007
Messages
7,472
Reaction score
2
Points
70
hurmm ad org nak jual voucher jusco aritu..cbe cek balik tread lama

Thanks Bro. ada baca hari tu.Jusco jauh la...Aku nak Hypermarket punya...senang nak beli barang rumah..dekat lagi..:)
 
E

En.Hafiz

Guest
Cuba p tanya dekat bebudak ceramic, dengar kata diorang dapat voucher gaint
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
kalo kat ceramic, dpt voucher giant, parkson, n BHP free..
redeem je kat emalll...:D
 

jutaONEprepaid

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
15,681
Reaction score
2
Points
115
weh...kawan tu nak beli baucer la...nie korang nak duk promote pulak..haha
 

sajul

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 19, 2007
Messages
5,390
Reaction score
29
Points
70
weh...kawan tu nak beli baucer la...nie korang nak duk promote pulak..haha
hehe..sori tuan tanah..ter"promote" lak..

kami tak jual lagi setakat ni voucher tu, semua bedal utk keperluan sendri je :
)
 

Darkchild

Super Active Member
Joined
Jul 14, 2007
Messages
7,472
Reaction score
2
Points
70
Ok le..takpe..kot2 ade yang nak jual...saya nak beli..:)paid
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register