BTC USD 66,190.1 Gold USD 2,333.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nak beli PC budget dlm RM1700

Sponsored Post

Kalo cmtu bro. kalo aku usha kay low yatt je Ok Ke??

lowyatt da kire ok da sbb member aku mmg beli kat situ, aku p pusing2 yg bleh kasik rege cantek jayacom la tempat lain aku usha mahal dalam RM10-RM30. ko p usha dulu la kat lowyat agak2 berkenan angkut terus ekeke bleh gak ko suh pekeje die suggest kat ko mane best ikut kegunaan ko la cam game ke design ke ape ke
 
ko nak wat main game ke nak wat keje biasa2 jerk?...atau ada nak wat autocad skali ke?

Nak main game pun xdela berat2 sgt.. X wat autocad pun.. Kalo belh nak yang complete set ngan printer skali.. Senang2 aku nak beli DELL je.. sng cite.. Ok ke kalo aku beli DELL je??
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register