To Sell Nak beli laptop...( CLOSED )

CG Sponsors




Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Salam semua

X salah aku hari tu aku ada junmpa thread yg jual byk laptop

Ada kwn aku suruh survey laptop psl dia mmg nak beli

Igt nak beli kwn2 kat sini je

Ada sesape ada byk stok yg aku blh pilih , tq

Kalau tahu, tlg skali bg link pd thread yg aku ckpkan kan tu:)cgrock


ps: aku dah beli kat luar :">
 
Last edited:
Sponsored Post

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
aku pun nak angkat laptop...budget 1k lebih sikit jer..
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Tgk , dah ada 2 org nak beli

Kwn aku nak beli 2 lak tu , bajet dia kira ok gak
 

anoone

Legendary Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
er..er..mudah.com ker?
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Malas aa nak gi mudah.com

kalau kwn2 sini ada , lg snang deal kat sini, hehe
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
aritu ade membe jual laptop compaq model tak ingat dah spec centrino ram 256 hd 60 kalu tak silap aku rm850 jer
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
memang mudah.com banyak scammer...
better cari dlm CG & make sure COD lar...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
betul tu hati2 ngn scmer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register