nak beli komik2 lama...

CG Sponsors




de_laman

Freshie
Joined
Jan 15, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
sesapa yg rasa nak jual komik2 lama meh la jual kat aku. kalau bleh aku nak cari yg full version. mesti rmai kat sini yg ada koleksi komik. betul tak. aku prefer komik2 dr jepun n hongkong. yg lain2 tu nanti dulu.

so guys, kalau rerasa komik2 korg tu macam da menyemakkan mata korg n dah rasa cam nak buang je, bek korg jual kat aku. bg la discount sket yek... hehe...

korg leh reply ngn format camni:

nama komik:
jilid/ episode:
harga:

waiting for ur response!
 
Sponsored Post

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
klu ada komik lama2 saya pun nak...:)
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
Salam...

ada yang minat ke?


ada dalam 3 kotak nie...

1) Dragon Ball (Mutiara Naga) = 1-43 (Dah Complete)

2) Jejak Wira (Versi Baru) = 1-246
(Miss dalam 9 buku)

3) Feel 100% - Pernah dgr? korea version yang dimelayukan... (1-15) complete + 1 buku khas feel 100%

4) Majalah Blues Selamanya = 1-40 (complete)

5) Majalah Utopia minat? = 1-70 (complete)

6) Beberapa buku komik campuran...








sapa nak leh sambar semua... aku kurier semua 3 kotak + 1 kotak kasut..
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
Salam...

ada yang minat ke?


ada dalam 3 kotak nie...

1) Dragon Ball (Mutiara Naga) = 1-43 (Dah Complete)

2) Jejak Wira (Versi Baru) = 1-246
(Miss dalam 9 buku)

3) Feel 100% - Pernah dgr? korea version yang dimelayukan... (1-15) complete + 1 buku khas feel 100%

4) Majalah Blues Selamanya = 1-40 (complete)

5) Majalah Utopia minat? = 1-70 (complete)

6) Beberapa buku komik campuran...








sapa nak leh sambar semua... aku kurier semua 3 kotak + 1 kotak kasut..
harga 3 kotak tu brp? ikut kilo ke?
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
komik feel 100% nak jual berapa bro?
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
benda nie aku dah pack semua skali...

so.. plan tue nak nak jual semua sekaligus...
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
klu semua nak jual berapa?
tp saya minat feel 100%...
tak leh buka kotak ker :(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register