Nak beli hyundai coupe m 97 !

CG Sponsors




Richy

Active Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,318
Reaction score
2
Points
25
Saya nak beli hyundai coupe manual tahun 97... lau sape2 ada kenal member2 nak jual sila gtau la saye ye.. disini saya nak tolak satria saya untuk sambung bayar juga~
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
pokdin pun minat hyundai coupe ni,tapi enjin die camne lak tt??ok x??
 

Richy

Active Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,318
Reaction score
2
Points
25
enjin dia ok la..lau nak sedap tuka enjin..tp kete ne payah la nak cari..lau buat widebody lawo wooh
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
enjin dia ok la..lau nak sedap tuka enjin..tp kete ne payah la nak cari..lau buat widebody lawo wooh
ada contoh gambo bro,,lagi satu..enjin die tu maintainance tinggi ke??
 

ko'bek

Active Member
Joined
Dec 6, 2009
Messages
1,365
Reaction score
64
Points
30
tang nk smbung byr susuah skit..kena cal dealer ..le
 

Richy

Active Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,318
Reaction score
2
Points
25
masalahnya aku yg nak beli..bukan jual..jap2.. aku kasi contoh pic gamba..beshh woo
 

Richy

Active Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,318
Reaction score
2
Points
25
lawa kan??? ini lah kete idaman aku.. sape2 nak jual kete standard hyundai coupe!! tolongggggg
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
sama lah kite tt..mmg ngidam kete ni..cume takut cos nak maintain tu je..
 

Richy

Active Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,318
Reaction score
2
Points
25
huhuhu...susah la nak cari kete ne
 
Sponsored Post
Top
Log in Register