To Sell [nak beli] Dekstop Pentium 4 Power supply

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

hil.my

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2007
Messages
2,939
Reaction score
155
Points
38
salam CG semua,
saya sekarang sedang mencari power supply bagi dekstop pentium 4.

power supply dah hangus meletop! kena petir. jadi sesiapa yang ada menjual, boleh offer pada saya harga, sementara saya pon masih mencari di kedai2 pc part di kawasan saya.

ni gambar saya tepek (pinjam kat mudah.my), tapi yang saya punya ni, tak de output power ke monitor. jadi cuma ada 1 je untuk input.



ni kabelnya,



warga CG yang dah tak nak pakai tu, boleh la let go kepada saya, lokasi saya di Tangkak,Johor.

:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 
Sponsored Post

hil.my

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2007
Messages
2,939
Reaction score
155
Points
38
sementara saya mencari di kawasan saya ni, boleh la. kalau sy dah jumpa, nanti boleh closed thread, dah 1 hari merayau x jumpa ni
 

doctor_style

Active Member
Joined
Apr 26, 2010
Messages
1,555
Reaction score
2
Points
25
Ok, power supply sebeno nyr xsesuai gne 2nd. So, bro kna beli yg Baru.. Nnti klu gne 2nd mcm2x hal plak. Sp, cadangan doc beli jer yg baru. Ramai juga customer doc nk beli jns 2nd. Tp, just buy yg baru
 

wak_handalan

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
6,680
Reaction score
59
Points
80
jangka hayat power supply 2 taun je..bek beli baru :)paid[/B]
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
beli baru je boss, rege tak lebih 50, rasanya sekitar 45 hinggit, tak kisah ada output ke monitor or tak, yg tu leh abaikan jika kita connet power monitor direct dari plug, satu lagi power connector ke mobo, hdd, floppy disk masih ada walaupun beli power supply baru, semua tu masih ada. no hal


salam CG semua,
saya sekarang sedang mencari power supply bagi dekstop pentium 4.

power supply dah hangus meletop! kena petir. jadi sesiapa yang ada menjual, boleh offer pada saya harga, sementara saya pon masih mencari di kedai2 pc part di kawasan saya.

ni gambar saya tepek (pinjam kat mudah.my), tapi yang saya punya ni, tak de output power ke monitor. jadi cuma ada 1 je untuk input.



ni kabelnya,



warga CG yang dah tak nak pakai tu, boleh la let go kepada saya, lokasi saya di Tangkak,Johor.

:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

hil.my

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2007
Messages
2,939
Reaction score
155
Points
38
baiklah atas nasihat semua, saya cari di kedai yang baru :)

p/s: terima kasih atas pandangan semua. saya bab2 ni tak bape reti sangat, bagus ada yang pakar di sini :)

p/s/s: mod, closed thread
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register