Nak Beli CPU - Perlu Pandangan Dan Idea Anda

CG Sponsors




nameless

Super Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
7,345
Reaction score
69
Points
80
oh, agak mahal ek..agak2 berapa boleh dapat untuk spec macam yg 1st post tu..
kalo beli pasang sndiri bole ke tt..??
tepeng ade pc depot...
rege dia bole tahan gak...
 
Sponsored Post

nameless

Super Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
7,345
Reaction score
69
Points
80
Tak pandai lah kalau nak pasang sendiri..:(:)((
kalo dh xde choice, better amik yg intel tu...
kalo bole amik xnk window lg ok, takut window pirate dia ckp ori..:)):))
ckp la nk pkai os ubuntu ke linux ke...
pas tu instal win pirate..:)):))

yg intel tu lg reliable...
bole kata letest tech, wpun 1 generasi keblkng...
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
Saya pengguna amd selama 11 tahun, beberapa kali tukar processor tapi amik yg 2nd punya.

Pastu saya cuba pakai intel pulak dual core, dah 3 tahun kot x rosak processor dia.

Cuma biasalah mobo rosak sebab saya jenis 3 4 hari x tutup.
 

wakaka

Active Member
Joined
Jul 21, 2009
Messages
1,288
Reaction score
1
Points
25
Nak tnya otai2 kt sini..kalau specs cmni,brapa reasonable price yer..


Description:Intel Dual Core G620 @ 2.60GHzRam,
4GB DDR3, HardDisk 500GB (sata),
msi MOTHERBOARDH61M-P23 (B3),
Windows 7 Home premium.....

Tq atas pandangan otai2 skalian....
 

nash007

Active Member
Joined
Aug 5, 2011
Messages
2,308
Reaction score
4
Points
25
aku pasang pc tuk member aku...
spec dah tak ingat...
tapi cpu amd latest model socket fm2
pastu ram4gb
harddisk 1tb
motherboard ada slot utk usb 3.0
casing baru
cuma xde kebod and mouse, and skrin...
harga aritu lau tak silap 750/850...
just fyi...
 

t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,083
Reaction score
126
Points
33
5 thn punya post dok korek balik...
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,884
Reaction score
1,539
Points
201
Gohan...Gohan...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register