BTC USD 35,586.9 Gold USD 1,877.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Nak beli coway ke cuckoo...x jd beli la plak..

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,892
Reaction score
330
Points
141
Assalamualaikum...

Minta pendapat korang sket..

kot ade yg gune 2 brand ni..
 
Last edited:
Sponsored Post

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
13,229
Reaction score
3,115
Points
201
coway nmpk lebih establish..
aku kt rumah beli product jenis korea oem..

maintain sendiri yearly..
rm 250++

yg tgh cari water filter murah2..

boleh minom teros..

search produk kemflo kt lazada,shoppe,lelong
 
Last edited:

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,892
Reaction score
330
Points
141
Xde ke yg gune?

Ke guna brand lain?
 

BOCEH

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
28,333
Reaction score
78
Points
120
Cuckoo..aku minum rasa air ni lebih bertenaga..serius.dah 4bulan pasang
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,336
Reaction score
92
Points
80
Assalamualaikum...

Minta pendapat korang sket..

kot ade yg gune 2 brand ni..

aku guna coway petit sejak awal wujud di malaysia..mak aku coway mach..lepas tu tukar ke neo..sebab yg mac bagi adik aku.. kira family coway.

mertua aku cuckoo..

secara keseluruhannya..aku sesuai dengan coway..sebabnya air coway lagi sejuk berbanding cuckoo..untuk yg cold la.

member aku kata sebab x set betul..tapi tiap kali servis macam tu juga..pendapat aku laa..

tapi aku ada juga support cuckoo..guna air purrifier cuckoo sebab murah sikit :D:D bini aku lelah.
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
41
Points
125
Aku mcm ko gak, time pru hrtu. Antara coway dan cuckoo.
Last2 aku pasang coway sbb cari kapasiti tank besar utk umah mak aku.
Aku amik model table top yg 12liter.
Utk umah sendiri aku berkenan cuckoo.
Coway ade yg mineral ada yg ro water. Kalau kat rumah ada baby dan guna air tu utk buat susu baby bole amik yg ro water. Mineral takut x sesuai utk baby.
Cuckoo plak mineral water.

Kalau tak silap aku la. Sebab aku pun x stadi semua model haritu. Hihi.
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,892
Reaction score
330
Points
141
Aku mcm ko gak, time pru hrtu. Antara coway dan cuckoo.
Last2 aku pasang coway sbb cari kapasiti tank besar utk umah mak aku.
Aku amik model table top yg 12liter.
Utk umah sendiri aku berkenan cuckoo.
Coway ade yg mineral ada yg ro water. Kalau kat rumah ada baby dan guna air tu utk buat susu baby bole amik yg ro water. Mineral takut x sesuai utk baby.
Cuckoo plak mineral water.

Kalau tak silap aku la. Sebab aku pun x stadi semua model haritu. Hihi.

Btul cuckoo ade mineral

Coway aku x tau
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,892
Reaction score
330
Points
141
Kt umah dh ade rx water

Igt nk upgrade rx water tp design dia x lawalah

Coway n cuckoo design syantekk
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register