BTC USD 62,006.3 Gold USD 1,767.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak ajak korang share meme comics faveret yg boleh membuatkan korang gelak sorang2.

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,556
Reaction score
238
Points
48
kalo thread mcmni dah ada tembak jela aku.

meme lah yg menjadi kegemaran aku skg ni, blh menjadi penawar rasa boring aku time2 ngadap internet.

aku nak ajak korang share meme comics yang korang suka, aku pun nak share jugak aku punya faveret.
 
Last edited:
Sponsored Post

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,556
Reaction score
238
Points
48
546071_357391927669294_1168634275_n.jpg
 
Last edited:

selambeyaya

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
5,101
Reaction score
13
Points
65
Terhibur juga bila baca cartoon meme ni. Siapa yg cipta ye?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register