Nafsu tak mampu dikawal lagi...Wanita hot jadi mangsa

CG Sponsors
alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
AMPANG: Nafsu yang tidak dapat dibendung membuatkan seorang remaja sanggup menjadikan seorang wanita yang ada hubungan kekeluargaan dengan isteri abangnya sebagai mangsa apabila cuba mencabul wanita itu di sebuah rumah di Pandan Jaya.

Malah, perbuatan itu boleh dianggap sebagai biadap kerana ia dilakukan ketika wanita itu baru selesai bersembahyang di tokong luar rumahnya kira-kira jam 12 tengah malam, Ahad minggu lalu.

Difahamkan, ketika kejadian itu, remaja berkenaan di bawah pengaruh alkohol dan dia mengambil kesempatan memasuki rumah wanita berkenaan yang ketika itu tidak berkunci.


Namun, mangsa yang ketika itu baru selesai bersembahyang di luar terkejut apabila mendapati remaja berkenaan berada dalam rumahnya.


Bagaimanapun, remaja itu memberitahu yang dia mahu menceritakan sesuatu kepada wanita terbabit dan mengajak mangsa berada hampir dengannya.


Menurut sumber polis, permintaan remaja itu bagaimanapun ditolak mangsa dan wanita berkenaan memberi alasan yang dia mengantuk dan mahu tidur.
“Bagaimanapun, belum sempat mangsa masuk ke bilik, remaja itu secara tiba-tiba menarik tangan dan juga rambut sebelum mencium pipi wanita berkenaan.


“Tindakan luar dugaan itu membuatkan mangsa terkejut dan memarahinya sambil menghalau remaja terbabit keluar dari rumahnya,” katanya membuat laporan di Balai Polis Pandan Indah.


Susulan daripada laporan itu, polis menahan seorang remaja berusia 18 tahun berhampiran lokasi rumah mangsa dan suspek direman untuk membantu siasatan.
 
Sponsored Post

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
semayang di tokong luar rumah? aku igt kes melayu tadi
 

mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81
hhmmm...tahan jer.....bia dia tau
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
alonso,ko smpai umah jiran cine pn ko terjah..agak2 la :eek:
 

zaralove

Super Active Member
Joined
Aug 27, 2009
Messages
7,558
Reaction score
330
Points
81
baru je lepas beribadat.. kene kaco dah...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register