BTC USD 67,135.9 Gold USD 2,337.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nabil Ahmad Gembira Surau Impian Dalam Rumah Dah Siap Dibina

Sponsored Post

Ikut citarasa & kemampuan masing2..

Janji solat x tinggal

Rumah Aku xdelah surau bagai ni

Kebetulan ade ruang kt tingkat atas pas naik tangga...khas utk tetamu solat..

Aku pulak x tentu...kdg2 kt ruang tamu...kdg2 kt bilik...x tentu

Solatlah kt mana pun asal bersih...janji solat
 
jujurnya aku tak bape gemar dia ni
sembang pasal ugama
tapi drive kereta sport
perangai nak menunjuk" tu masih ada lagi
patutnya tawadhuk
bagi pendapat aku la
bila dah berubah...patutnya lagi low profil
yang dia cakap semuanya takdir
awak tu bukan ustaz
buat orang keliru jer

aliff aziz tu pun
dah karut balik nampak
berlakon peluk perempuan

perempuan tu yang baru" ni kecoh dengan zul ripin tu
Doakan yang baik baik

Mana tau kita akan mampu pada masa akan datang

Sekarang rezeki dia

Doakan rezeki kita juga

Bila dia buat camtue lagi banyak la pahala dia buat bila ada solat kat surau dia
 
Trying tooooo hard nak tunjuk dia berubah.....terlalu byk promosi untuk diri sendiri....ada sekali aku dengar ayat dia...Ällah swt pilih aku untuk berubah..bla...bla...bla..".......aku takut nak cakap mcm ni......kalau org lain cakap kita boleh control...tapi diri sendiri cakap....oh tidak...

Biasanya yang buat bisnes la macam ni.
 
jujurnya aku tak bape gemar dia ni
sembang pasal ugama
tapi drive kereta sport
perangai nak menunjuk" tu masih ada lagi
patutnya tawadhuk
bagi pendapat aku la
bila dah berubah...patutnya lagi low profil
yang dia cakap semuanya takdir
awak tu bukan ustaz
buat orang keliru jer

aliff aziz tu pun
dah karut balik nampak
berlakon peluk perempuan
perempuan tu yang baru" ni kecoh dengan zul ripin tu
jd tuan rasa dia kena pakai kereta apa xnk org kata menunjuk2 plk
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register