BTC USD 39,942.3 Gold USD 1,830.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

n0 digi prepaid - murah2 - ada 74n0 b0le dipilih

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
kat sini ak de jual sim pack digi..
baru..tp xgak..
sbb nyer da daftar..
tp jgn ris0..
ekau 0rg akan dapt free 5rm t0pap..

ber-makne ade 10rm lorh..
nie senarai n0 nyer..

semuanyer bermula dari 016

(A)
9019065
9019052
9018837
9025812
9019187
9026053
9012683
9003717
9004810
9018823
9004626
9001278
9001239
9012621
9003819
9004872
9003896
9001896
9003952
9003973
9004716
9003207
9012437
9004318
9004318
9002486
9003751
9002461
9004562
9003626
9004913
9007635
9007406
9007356
9005240
9005829
9007315
9019893
9013579
9013274
9013652

(B)
9024280
9025377
9025632
9026737
9024093
9022586
9022460
9013395
9022179
9023011
9006204
9020332
9004876
9026432
9013137
9019395
9020640
9012864
9012721
9019863
9013258
9026681
9026417
9013210
9024212
9024276
9026823
9025992
9020142
9003491
9002842
9002871
9001381
9020213
9019336

byk kan??ader 74n0 b0le dipilih..

harge??:-?

kal0 rege kedai sim card 8.50rm + t0pap 5rm = 13.50rm
tol kan??

tp disebabkan ade masalah(xpired date da dekat) itu pasallah ak jual kat k0rang..

s0 nak dipendekkan cite ak t0lak tiap 1 n0mb0r 11rm..(trmasuk charge p0s)..
kal0 amek 5-9 keping diskaun 0.50rm bg 1 sim
kal0 amek 10-14 keping diskaun 1rm bg satu sim

xpe..
rege ley bincang ngn ak..

___________

msg/k0l ak - 017-5333360/014-3412345 lutfi
 
Last edited:
Sponsored Post

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
byk sgt no nyer, da x tau nk pilih maner 1. :eek::D:eek::D
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
tp disebabkan ade masalah(xpired date da dekat) itu pasallah ak jual kat k0rang..

s0 nak dipendekkan cite ak t0lak tiap 1 n0mb0r 11rm..(xtrmasuk charge p0s)..

bro,lagi dekat nak tamat tempoh,lagi kurang harga kena bagi.bagi harga kos tapi harga pos customer tanggung.dapat modal dah ok dari dapat pack yg dah x boleh guna kan? :-? rm11 untuk 1 no mahal babeng.no cun pun x laku dan hampir tamat riwayat kalau jual mahal customer x rugi jika x beli tapi dealer/runner yg tension bila 1 keping pun x terusik.pandangan aku. :)
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
tp disebabkan ade masalah(xpired date da dekat) itu pasallah ak jual kat k0rang..

s0 nak dipendekkan cite ak t0lak tiap 1 n0mb0r 11rm..(xtrmasuk charge p0s)..

bro,lagi dekat nak tamat tempoh,lagi kurang harga kena bagi.bagi harga kos tapi harga pos customer tanggung.dapat modal dah ok dari dapat pack yg dah x boleh guna kan? :-? rm11 untuk 1 no mahal babeng.no cun pun x laku dan hampir tamat riwayat kalau jual mahal customer x rugi jika x beli tapi dealer/runner yg tension bila 1 keping pun x terusik.pandangan aku. :)


yeker??:-?

tpkan bro ak da tlg topapka 5rm kedlm setiap n0 tue..
xkan lor ak nk tnggung cas p0s..

ala mura nie..
tp kal0 trus k0l ak maybe ley dpt rege mura lg..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register