MyVi vs BLM - Mana lagi luas?

CG Sponsors




Myvi vs BLM - Keluasan mana yg lebih luas dan selesa?


  • Total voters
    0

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
Antara MyVi dan BLM mana lagi luas ek?
 
Sponsored Post

black7

Fun Poster
Joined
Oct 25, 2008
Messages
522
Reaction score
11
Points
15
kalo nak tgk keluasan luas lagi BLM..tapi dari segi keselesaan, selesa lagi perodua myvi...
 

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
myvi lagi luas.. sbb aku dah test dua2.. abang aku pakai myvi, bapak aku gune BLM..

sempit sket BLM nie tang bhgn penumpang blkg..kalo mcm aku orang tnggi ltk kaki tak best.. kalo naik myvi dok belakang, ltk kaki siap leh luruskan kaki lagi...
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
hurm yaka? kena test naik nih... tp tu ar Myvi xde bonet blkg plak... tp blm ni dlm dia mmg sempit ke?
 

Yajmi

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2008
Messages
300
Reaction score
2
Points
15
kalo ikut bonet tuk barang BLM lg luas n kalo ikut keselesaan Myvi ar..pd aku baik amik BLM if kalo da berkeluarga...da test dua2 keta nie aku choice BLM psal but tuk brg luas :D anak da 3 so baik amik BLM berpatutan pada harga berbanding Myvi :D
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
erm tp btul ke sit belakang BLM ni sempit?
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
myvi luas sgt
banding kenari dgn blm pun , kenari lg luas , so jauh sgt lah blm dgn myvi
 

menteri kewangan

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2008
Messages
987
Reaction score
1
Points
15
kalo ikut bonet tuk barang BLM lg luas n kalo ikut keselesaan Myvi ar..pd aku baik amik BLM if kalo da berkeluarga...da test dua2 keta nie aku choice BLM psal but tuk brg luas :D anak da 3 so baik amik BLM berpatutan pada harga berbanding Myvi :D
setuju..
ikut kesesuaian n keperluan..
myvi luas pada seat
blm plak advantage pada bonet
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
hurm masing2 ada advantage masing2, naik poning nak pilih... cuma risau la sbb family aku kaki panjang2 gak... betul ke sit blkg BLM ni sempit?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register