Myvi 2005 sambung bayar. siapa mahu?

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

hazwanimhashim

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2010
Messages
885
Reaction score
6
Points
15
Brand : Perodua
Jenis : Myvi
CC : 1.3 cc
Transmisi : Auto
Tahun : 2005
Warna body : Oren
Bulanan : RM520
Deposit : RM3,000 (kurang sikit lagi pun boleh)
Milikan : Sendiri. bukan broker sesape. memang sendiri nak tolak.

Ada sebulan tunggakan, akan diselesaikan oleh saya sendiri.

Berminat? Call sekarang, atau email ke miorahmadshah(at)yahoodotcom

Mior Ahmad Shah
016-5343074

Gambar nanti di updatekan. ingat nak amik gambar petang tadi, tapi ade hal lain, akan ditampal esok.

Kalau ada yang nak sambung bayar, kiranya nama yang ketiga la. sebab first (bapak mentua), kedua (orang rumah).

Condition, alhamdulillah, elok dan terjaga.

Nak datang tengok, saya di area seremban.

Sebab nak tolak: orang rumah teringin kereta lain.





Update 27/11/2010 11 pagi.

Harap maaf tuan-tuan. saya salah memberi penerangan. selepas berbincang dengan orang rumah, dia nak kereta tu tukar nama terus. kira buat refinance sebab dia risau kalau2 apa2 jadi di kemudian hari.

kalau ikutkan, memang boleh buat agreement bagai, tapi, dia still tak convince untuk lepas macam tu. kalau tuan-tuan boleh buatkan dia convince untuk sambung bayar, boleh deal.

tapi, buat sementara, kene hold dulu la. atau siapa nak ambik, saya tolak RM32k. boleh nego lagi.

saya pohon maaf sangat2 salah bagi info.

mod, boleh ke editkan tajuk tu? atau ubah pape. sori, sangat newbie dalam urusan tolak kete ni.

maaf sekali lagi.
 
Last edited:
Sponsored Post

hazwanimhashim

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2010
Messages
885
Reaction score
6
Points
15
alamak tuan, hari tu pak mentua tu ada buat refinance.

saya kene check dulu. rasanya, ada 5 tahun lagi kot.

kalau tak mampu, kita cuba usahakan bagi boleh. boleh je nego.
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
mileage dah berapa tuan?
service masih di pusat service produa ke?
 

Scorpions10

Legendary Member
Joined
Jan 29, 2010
Messages
16,345
Reaction score
56
Points
120
wahh sempoi gak nih..tunggu sampai den bonus blh kew tt..:D:D
 

hazwanimhashim

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2010
Messages
885
Reaction score
6
Points
15
wak : oh, mileage 138090. kete tu banyak travel sebab tu first kete. dulu saya dok kl, orang umah dok Sg petani. so, perjalanan dia agak banyak la.

servis pulak, memang dah tak buat di perodua. caj die mahal sikit, sebab tu pakai mekanik yang pak mentua selalu jumpa.

scorpion : bukan tak boleh tunggu, cumanya, first come first served. maaf ya tuan kalau ada yang ambil lebih awal.
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
wak : oh, mileage 138090. kete tu banyak travel sebab tu first kete. dulu saya dok kl, orang umah dok Sg petani. so, perjalanan dia agak banyak la.

servis pulak, memang dah tak buat di perodua. caj die mahal sikit, sebab tu pakai mekanik yang pak mentua selalu jumpa.

scorpion : bukan tak boleh tunggu, cumanya, first come first served. maaf ya tuan kalau ada yang ambil lebih awal.
boleh tahan gak mileage dia
tp keta wak lagi dahsyat
tahun 2006 dah 194852 :((

*myvi oren mmg kaler asal ker? myvi SE kan?
 

hazwanimhashim

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2010
Messages
885
Reaction score
6
Points
15
thanx tuan.

macam saya sebutkan awal, kalau nak datang tengok, boleh call dan set masa. saya di area seremban.
 

Scorpions10

Legendary Member
Joined
Jan 29, 2010
Messages
16,345
Reaction score
56
Points
120
confirm cepat je laku nie.dwnpayment rendah tu.gd luck tt
dpayment mmg stendet camtu laa..bkn mcm thread lg satu dpayment ntah hape2 mahal giler..dorg markup byk sgt..rege ni ok la mesti kejap je laku nih..nasib la sape cepat dia dpt..huhu
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register