MYSTERY: Nga Kor Ming taukeh Old Town White Coffee bayar blogger PAS Perak?

CG Sponsors




Peecock

Active Member
Joined
Dec 6, 2007
Messages
1,265
Reaction score
2
Points
25

Gambar diatas adalah gambar blogger2 PAS Perak bersama dengan orang gila MB boneka bernama Nizar.

Dalam konvensyen ini, Nizar menyatakan ketidak puasan hatinya kerana blogger PAS tidak bersungguh dalam pertemperan siber dalam kempen Bubar Perak.

Si gila ini sedar orang melayu sudah tidak bersamanya. Dari memujuk, dia buat kecuh kata sedia bila2 masa kerana DUN Perak akan dibubar. Biar dia teruskan Zambery, sampai penat.

Si Nizar giler jawatan sejak jadi MB dah giler pakai baju cantik dan bergambar. Sekarang potak dia meremng sejak accident. Dia mahu buat kecohlah di Perak.

Teruskan Nizar. Pasti lagi orang menyampah dan akan backfire giler.

Berbalik kepada blogger dalam gambar, kami tahu blogger2 mereka tidak efektif kerana mereka blogger berbayar. Macam Al Husseyn tu. Mana ada pencarian lain. Dia kena buang sekolah dari jawatan guru kerana menceronboh murid2 perempuan.

Blogger berbayar tidak akan berjaya. Mereka tidak akan kekal lama. Lagi pula, bila yang bayar tu taukeh Old Town WHite Coffeee Nga Kor Ming yang mempersoalkan peruntukan bina Masjid. Orang macam inilah PAS ambil duit daripada.

Bagi blogger2 UMNO, ini peringatan kami The Unspinners. Jangan ikut peel blogger PAS yang mintak duit. Orang nak kasi itu lain. Yang suka meminta dan kenakan harga, tak payahlah. Lain kalau anda beri perkhidmatan profesyenal. Blogging mana boleh profesyenal.

Kekalkan diri anda bebas dan berfikir independent, perjuangan anda lebih ikhlas serta telus. Pasti anda akan berjaya.
http://theunspinners.blogspot.com/
 
Sponsored Post

Peecock

Active Member
Joined
Dec 6, 2007
Messages
1,265
Reaction score
2
Points
25
sama sama kita tunggu penafian nga kor ming.. takkanlah blogger pas dibayar kot... mereka fisabilillah blaka..
 

myvi sporty

Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
1,743
Reaction score
35
Points
30
so? ape masalahnye? ada diaorang rompak perbendaharaan negara? ada pakai duit kami yang bayar cukai? ada pakai agensi kerajaan??
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,005
Reaction score
208
Points
133
Wah!!! Terancam jugak hantu2 Alumnotoya oleh bloggers PAS sampai dah attack peribadi, lawan hujah2 kalah kot!!! Tahniah guys... carry on...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
so? ape masalahnye? ada diaorang rompak perbendaharaan negara? ada pakai duit kami yang bayar cukai? ada pakai agensi kerajaan??
Kena pi makan minum kerap lagi kat Old Town White Coffee lagi nie...kasi support lagi :eek::eek::eek::eek:
 

azmi8888

Active Member
Joined
Oct 17, 2008
Messages
1,267
Reaction score
4
Points
25
blogger pakatan pun kena byr jugak ke? ingatkan kerja dgn ikhlas demi parti. so tiada beza nye la dengan bloger2 BN. macam2 politik ni... harap malaysia terus aman dan damai...
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
janji tak buat duit negara cam duit umno
 
Sponsored Post
Top
Log in Register