myprime4x.blogspot.com - IB of Prime4x.com

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1105
USD / JPY
107.784
GBP / USD
1.23435
USD / CHF
0.96145
USD / CAD
1.37725
EUR / JPY
119.695
AUD / USD
0.6668

CG Sponsors




mie_7893

Active Member
Joined
Jan 28, 2007
Messages
1,563
Reaction score
26
Points
30


ok..cuba tgk ss ni..time aku nak bukak post buy utk recover post sell gbp/jpy yg floating tu..
tfm1 time 00:19, pergerakkan market mmg x laju..high low pun sekitar 4 pips..

aku tanya live support apsal requote sampai 8 saat?
dia jawab, market tgh hot pagi tu..

hot ke market pada time 00:19 tu?
korang bukak tgk mt4 korang, then tgk sendiri..hot ke x?
 
Sponsored Post

keretalama

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2006
Messages
10,676
Reaction score
32
Points
120


ok..cuba tgk ss ni..time aku nak bukak post buy utk recover post sell gbp/jpy yg floating tu..
tfm1 time 00:19, pergerakkan market mmg x laju..high low pun sekitar 4 pips..

aku tanya live support apsal requote sampai 8 saat?
dia jawab, market tgh hot pagi tu..

hot ke market pada time 00:19 tu?
korang bukak tgk mt4 korang, then tgk sendiri..hot ke x?
salam bro .. :D Menarik tgk chart, tak apa..kami akan tanya
broker camne berkenaan 8 saat tu. :)
 

keretalama

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2006
Messages
10,676
Reaction score
32
Points
120
to bro mat a.k.a keretalama,

aku ada email ko utk buka live akaun...please respon asap...xde cara lain ke yg mudah utk buka akaun selain kena email?
dalam proses..check je email every 30minutes.
 

mie_7893

Active Member
Joined
Jan 28, 2007
Messages
1,563
Reaction score
26
Points
30


korang tgk ss kat atas ni, bukak post time 00:19:02 then requote sampai 00:19:10 (delay 8 saat). aku quote again, server terus diam membisu sampai aku jumpa cik marginah kat 140.28..
aku tanya live support kenapa lepas aku quote tu server no respon?
dia jawab, bukan dr diaorg yg requote tu..tu masalah server..abis server tu sapa punya?bukan diaorg punya ke?

mana data seterusnya selepas requote tu..terus hilang or depa delete?





ss kat bawah ni sebagai contoh aku ambik kat liteforex masa aku trade gold.
cuba korang perhatikan, open post sell time 03:02:07 sampai requote 2 kali, executed post kat time 03:02:15 (delay 8 saat)..
apa data selepas requote berbanding ss kat atas tu..




floating sell tu nak dkt usd2k..
x kan aku x nak recover balik..ye x?
aku bukak instant post buy utk cover balik..
alih2 jd mcm ni..broker trap x nak bg aku bukak post buy n delete history data selepas requote tu..:(scam
 
Last edited:

mie_7893

Active Member
Joined
Jan 28, 2007
Messages
1,563
Reaction score
26
Points
30
PRIME4X offers MOST COMPETITIVE TRADING CONDITIONS

·Institutional spreads from 1 pip (EURUSD & USDJPY).
·Standard spreads from 2 pips (Majors).
·Aggressive spreads on currency pairs as well as spot Gold, Silver, future and Index.
· No commission on all transactions.
·No Swap.
·Streamline dealing with no request for quote for up to 40 million.
bullshit! mmg broker haprak,scam..ayat je power:(scam
 

keretalama

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2006
Messages
10,676
Reaction score
32
Points
120
Minimum deposit in micro accounts of $100 for Bonus of $30 and Bonus of 10% from Intial deposit
 

astagold.UMOFX

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
161
prime4x mungkin bukan broker terbaik, tapi masalah requote, server tak respond, aku dah biasa sangat kena, sama ada masa aku trade kat IBFX, Realtrade, NF, FXOpen, FXDD, Masterforex, Fxcast, Forexgen, lite, insta dan prime4x.

sebab tu aku tetapkan disiplin, guna margin minima, kalau ada pergerakan surprising, setakat 1000pip, dan server buat2 takde connection atau tak respond, peluang survive masih tinggi sebab strategy trend follower berpeluang tinggi utk sruvive bila market crash.

cuma ada 1-2 aje broker lagi yang ada dipromote kat CG ni aku lom try, sebab duit aku tak banyak, nak saja2 buang utk test broker.
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
dah selesai ke masalah bro MIE ni emmm...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register