Myinstaforex.net - IB of instaforex.com

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13237
USD / JPY
106.834
GBP / USD
1.26523
USD / CHF
0.93983
USD / CAD
1.35754
EUR / JPY
120.976
AUD / USD
0.69677

CG Sponsors




sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,354
Reaction score
193
Points
78

INSTAFOREX KUANTAN​


OUR TEAM​


FAIZ
Email : [email protected]
Skype : ifx.faiz kuantan
YM : [email protected]
ICQ : [email protected]
TEL : 01110606019

NAZIRAH
Email : [email protected]
Skype : ifx.nazirah kuantan
YM : [email protected]
ICQ : [email protected]
TEL : 01110606017

RAHMAT
Email : [email protected]
Skype : ifx.rahmat kuantan
YM : [email protected]
ICQ : [email protected]
TEL : 01110606018


WAKTU URUSNIAGA RASMI
AHAD - JUMAAT

8.00 AM - 10.00 PM


Selain dari waktu di atas,
Urusniaga juga boleh dibuat sekiranya Yahoo Messenger saya ONLINE
atau boleh menghubungi saya melalui sms atau call

DEPOSIT = RM 4.70/ WITHDRAWAL = RM 4.50​









SEMINAR / KELAS / SMS SIGNAL

KELAS FOREX ADVANCED DAN SIGNAL SMS SENTIASA OPEN KEPADA SEMUA TRADER. SILA CALL STAFF KUANTAN UNTUK BOOKING TEMPAT


 
Last edited:
Sponsored Post

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,354
Reaction score
193
Points
78
CARA DEPOSIT FUND

p/s: “AMARAN meletakkan perkataan "FOREX" "USD" "INSTA" "DEPO" di dalam transaksi online perbankan, memadai dengan hanya menyatakan NO TELEFON anda di bahagian rujukan.”

Setelah bankin, sila hantar saya :-
1. Jumlah Bankin (RM) :
2. Bank :
2. Tarikh dan Masa :
4. Nama :
5. No acc Insta :

Selepas saya membuat pengesahan, saya akan melakukan proses pemindahan USD daripada INSTAFOREX ke akaun trading anda. Dalam masa seminit sehingga 15 minit duit akan dimasukkan ke dalam akaun trading anda dan anda boleh mula berniaga.



CARA WITHDRAWAL FUND

Untuk membuat pengeluaran dari akaun trading anda, anda hanya perlu menghantar permohonan kepada saya dalam format berikut:

Insta Acc No:
Phone Password (acc trading) :
Pincode (acc aff) :
Amount USD :
Emel :
Jenis bank :
No Akaun Bank :
Nama pemegang akaun bank :

Duit akan masuk dalam bank anda dalam tempoh 1-24 jam. Max sehari 5kusd dan min 5usd.

SILA REQUEST MELALUI SMS KE 0199112018
 
Last edited:

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,354
Reaction score
193
Points
78
senarai list nombor scammer di instaforex

senarai nombor telepon yg selalu melalukan deposit palsu di instaforex.
sape kenal owner2 nomor ni ni leh roger. ada hadiah menanti


1. 0134101458
2. 0125980346
3. 01125213289
4. 0192660252
5. 0132577498
6. 0133264893
7. 0133267061
8. 0133311758
9. 0127476761
10. 0123895817
11. 0132794719
12. 0172885384
13. 01126413015
14. 0146644867
15. 0146715837
16. 0128099517
17. 01119039962
18. 0135483451
19. 0192250291
20. 0195495417
21. 01116586568
22. 0198130042
23. 0136225302
24. 0177357532
25. 0177473579
26. 0126366098
27. 0148519773
28. 0138912304
29. 0138594814
30. 0139516525
31. 01125827542
32. 0177647944
33. 0197330252
34. 0136396989
35. 0196263621
36. 0172767362
37. 0132801701
38. 0126588936
39. 0196287315
40. 0107098249
41. 0135491299
42. 01129843328
43. 0127062240
44. 0139962861
45. 0145579509
46. 0176343653
47. 01119541101
48. 0125344629
49. 0109508616
50. 0177465668
51. 0146769846
52. 0136415728
53. 01119014141
54. 0173952107
55. 0199523073
56. 01132106550
57. 0172051566
58. 0177336752
59. 01125441585
60. 0192703982
61. 0138895626
62. 0127675649
63. 0196701562
64. 0172343843
65. 01127581861
nati kawe update pulak nomor2 , mana2 ib jom tambah list
 
Last edited:

Procodine

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2007
Messages
7,511
Reaction score
148
Points
73
yeah..
withdraw tercepat pernah aku buat...
baru jer enter no acc, terus duit dah ada dalam acc..
:))
:D
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
huhuhu... welkam2.....
baru la ceria sikit instaforex dekat CG ni :)
 

jaing

Active+ Member
Joined
Dec 7, 2006
Messages
4,121
Reaction score
73
Points
30
wow....dey...demo memey kemah!!!...IB feberet kawe..keke :D
 

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,354
Reaction score
193
Points
78
1.jgn guna emel yahoo tuk register instafx.
2.sila guna emel gmail dan aktifkan security phone. link sini
3.dan jgn pamer merata tempat emel yg anda register acc forex.
sila quote benda ni kpd semua rakan2 offline anda...



CARA CARA BUKA AKAUN INSTAFOREX

1. Klik link http://instaforex.com/open_live_account.php?x=GF

2. Anda akan dibawa ke agreement, sila accept agreement tersebut.


3. Seterusnya isi borang pendaftaran

** Pastikan kod GF diisi pada ruangan optional
** Setiap password mestilah tidak kurang dari 6 angka/huruf dan tidak lebih dari 12 angka/huruf

4. Boleh mula deposit fund :)

5. Claim 30% instant welcome bonus di link https://secure.instaforex.com/en/forex_bonus_25_agreement.aspx



awas ada org menyamar kawe.urusan dgn kawe hanya sms. sila alert semua org.

p/s : osazi tu pun mangsa
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register