BTC USD 47,577.4 Gold USD 1,756.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

My Trolley

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Shoping barang dapur pertama selepas raya. ini pun banyak juga barang aku belum beli. Biasanya stok macam nie cuma untuk 3 minggu saja ~X(~X(~X( Just want to share

buy.jpg

buy1.jpg

buy2.jpg

buy3.jpg

buy4.jpg

buy6.jpg

buy7.jpg

buy8.jpg
 
Sponsored Post

alonso

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
mak aih,takut lak aku tgk:eek:
ni stok utk bape lama ni??:-?
 

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
mau penuh satu stor kat umah eboss tu :-?:-?
 

timah_mude

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
916
Reaction score
121
Points
23
uihhh kasa nyo belanjo
tahan tigo mggu jo
kalau den poning kepalo oooooooo
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
klu cenggini eboss belanjer baik bukak kedai sendiri dapat murah skit reger pemborong...
 

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,979
Reaction score
453
Points
91
perghhh bonet mercd pun penuh huhuh......pasneh ko kena beli hilux laa kalu tambah cawangan hahaah
 

kez

Active+ Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
3,262
Reaction score
23
Points
25
perghhh bonet mercd pun penuh huhuh......pasneh ko kena beli hilux laa kalu tambah cawangan hahaah

eboss
ni sebenarnya untuk baper cawangan ni eboss? mcm lebih dari satu jer.. hehe
 

ladyhera

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
banyak nye beli susu dutch lady tuhh....
huhuhuu............
 

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
mak aih,takut lak aku tgk:eek:
ni stok utk bape lama ni??:-?

3 minggu saja...biasanya kat ujung2 bulan aku pi hand carry saja
 

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
eboss
ni sebenarnya untuk baper cawangan ni eboss? mcm lebih dari satu jer.. hehe

satu cawangan saja...anak 3...2 orang nimuk susu 3,4,5 anggaran 10 peks 3 minggu...yang kecik no 3 tu minum 1,2,3 anggaran 5 pek 3 minggu dan 3 beg XXL drypers Wafi punya barang belum masuk lagi tu...

~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register