BTC USD 59,365.9 Gold USD 2,411.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell My home lab shampoo santan - merawat botak, uban, eczema, kelemumur

Sponsored Post

Shampoo ni boleh hilangkan dht ke?

Maaf, sebentar ya tuan. nanti saya terangkan in details


Begini, utk lelaki yang mengalami masalah keguguran rambut yg kronik sehinggakan ada bald patches di hadapan kepala mahupun ditengah2 (ramai yg alami) ataupun bald patches yang tidak sekata.
Ini sebenarnya disebabkan oleh hormone testosterone.
Hormon ini apabila ia bertindak dengan enzim yang dipanggil enzyme 5 alpha reductase inilah yang menyebabkan dht dikalangan lelaki.

Dht ini akan menyerang hair follicle dan menyebabkan rambut menjadi semakin nipis. Kalau kita pegang helaian rambut kita, kita boleh rasa rambut kita tipis. Dan lama kelamaan follicle (atau bahasa kampung, ubi dekat hujung rambut) akan makin hilang dan menyebabkan keguguran sebab ubi tu dah tak kuat.


Kandungan Shampoo Santan
Santan kelapa
Minyak kelapa
Minyak pati oren
Minyak pati rosemary
Vitamin E
Vitamin Pro B5

InsyaAllah mampu sebagai rawatan rambut bermasalah, kulit kepala yg tidak sihat atau bermasalah dan selain merawat ia juga akan menolong merangsang pertumbuhan rambut dan sel2 kulit kepala supaya menjadi sihat.


Minyak pati rosemary yg terdapat dalam shampoo santan, adalah bahan terbaik untuk stimulate pertumbuhan sel2 kulit kepala, stimulate pertumbuhan rambut baru yg lebih sihat dan boleh juga melambatkan uban.

Menggunakan shampoo santan (digalakkan berserta wonder hair oil atau hair tonic sebagai supplement kepada shampoo santan.) ini adalah rawatan luaran. Merangsang diluaran.

Disebabkan dht adalah masalah hormon, jadi saya syorkan tuan juga merawat dari dalaman juga. Untuk dht, tuan boleh cuba makan SAW PALMETTO. Ini tuan boleh beli di pharmacy2 ada jual.


Lagi satu, kurang2kan makan ayam. Sebab ayam cucuk ni salah satu yg trigger dht untuk laki2.


Tambahan atau supplement kepala shampoo santan. Kalau tuan ada baca dalam thread ni saya ada cerita masalah rambut dan kulit kepala yg dah makin botak. Selain shampoo santan, saya juga guna Wonder Hair Oil. Sebagai rawatan tambahan, untuk cepatkan proses pemulihan.

Dan sekarang, kami ada Hair tonic






Kalau tuan ada apa2 lagi soalan, silalah bertanya. InsyaAllah saya akan cuba yang terbaik untuk menjawabnya.


Terima kasih :)cgrock
 
Last edited:


Harga turun seturun, turunnya. Pengurangnya sampai rm10

Shampoo santan, dari RM35, kini hanya tinggal RM33. Sama harga dengan shampoo terbaru kami iaitu Shampoo Serai.

Wonder Hair Oil dari RM59, kini hanya RM49. Jimat RM10 tu.... Untuk Hair Tonic terbaru kami juga hanya RM49.

Kalau nak lagi jimat, grab combo set. Saya gerenti dompet anda tidak akan kempis. Tapi rambut anda akan tebal dan sihat. Tak caya, cuba lah hari ini.
 
Assalamualaikum dan Selamat pagi.

Ada pertanyaan untuk masalah rambut dan kulit kepala? Silalah tanya, saya akan cuba yang terbaik untuk jawab.

Gst 0, jadi semua produk My Home Lab dah turun harga.

Nak lagi penjimatan? Grab Combo Set. Lagi murah harganya.

Kalau kawan2 CG, nak combo set wasap saya 011-23201746. Kita deal best punya.
 
Hair tonic, produk baru My Home Lab.
Best pakai ni, sebab tak melekit. Dan yang paling best, rambut memang cepat tumbuh especially yang ada masalah rambut jarang dan kebotakkan. Gabung dengan Shampoo Santan. Saya sendiri pun pakai.


Kelebihan hair tonic :
Hair Tonic digunakan untuk membantu merawat masalah rambut dan kulit kepala.

Ekstrak Bunga Raya membantu menumbuh rambut baru.

Ekstrak Timun membantu mengurangkan keradangan di kulit kepala.

Ekstrak Aloe Vera membnatu melembapkan rambut dan kulit kepala.

Minyak Argan kaya dengan Vitamin E membantu menggalakkan pertumbuhan sel baru dan memberi rambut yang sihat.

Minyak Habatussauda membantu mengurangkan keguguran rambut.
 
Cerita siang semalam,

Dengan harga Shampoo Santan yang dah turun harga, dan Wonder Hair Oil pun turun harga sampai RM10. Beli pulak COMBO SET, dapat lagi diskaun.
Kawan forummer jiran sebelah terus order; 2 combo set plus 1 lagi shampoo santan. Alhamdulillah. Tapi sebab sama2 kawan forum, beli pulak banyak saya bagi lagi FREE POSTAGE. Syok ke tak syok?

Ni gambar lepas siap bungkus






Sebarang pertanyaan, jangan segan2 nak tanya. InsyaAllah saya cuba yang terbaik jawab.

 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register