Mustafa Ali..... Masih berharap wanita dalam video tu Bini Muda kamu....

CG Sponsors




jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,722
Points
316

Presiden Pas, Dato’ Seri Abdul Hadi Awang memberi respon bahawa Setiausaha Agung Pas Dato’ Mustaffa Ali yang digemparkan dengan isu video sex tidak akan bertanding dalam PRU 13.

Bagaimanapun beliau akan meneruskan perkhidmatan Dato’ Mustaffa Ali sebagai Pengarah Pilihanraya Pas Pusat.

“Dia bertanding semua di tempat di Malaysia, dia Pengarah Pilihanraya Pas,” kata Haji Hadi kepada beberapa wartawan di perkarangan Masjid Rusila tadi.

Mengulas lanjut dengan tragedi tersebar video sex Mustaffa Ali, Hadi berkata:

“Saya tak suka politik seperti ini dilakukan untuk mengaibkan pemimpin hatta kepada Dato’ Najib sekalipun”.
Presiden Pas berkata, beliau akan solat hajat bersendirian bagi mendapat pertunjuk Allah mengenai isu pembongkaran video sex yang dikaitkan dengan Setiausaha Agung Pas, Dato’ Mustaffa Ali.

Beliau juga turut mengulas tidak mustahil rakaman video tersebut diedarkan oleh rakan parti dari pakatan rakyat sendiri untuk menjatuhkan imej Mustaffa Ali memandangkan pembahagian kerusi calon PAS pada PRU 13 ini ditentukan oleh Mustaffa Ali.

Hadi juga turut mengesahkan bahawa memang terdapat perebutan kerusi parlimen dan dun diantara PAS dan PKR bagi menghadapi PRU 13 ini dan ianya amat merumitkan bagi kedua dua parti untuk mencapai keputusan.

Sumber Sinar Harian.
MA dah mengaku ia video dia dan ISTERI KEDUA dia. Dia akan buat press statement dan tunjukkan sijil nikah sekali. Tunggu :)
Aku setuju...

Kalo aku, aku pikir camni...

Walau ada sekor dua polis yg berzina, tak bermakna aku kena sokong perompak yg dah merompak satu kampung aku ni...






Mengharapkan MA dan bini mudanya......

Jika benar polis patut menghukum keras pelaku yg merakam dan menyebarkan fitnah ni....







Spt biasa VIDEO KABUR......

https://www.facebook.com/photo.php?v=318969144898767

http://www.facebook.com/video/video.php?v=318959814899700


eeeee.......

Betul2 TONGONG DARI LONGKANG la umno ni......
sedang mondonlod video 180MB ni......

kalau benar maka haruslah beliau mengundurkan diri dari PAS....

Kalau salah..... maka jahanamlah umno troopers.....



wait n see.....

http://www.mediafire.com/?1oak1k7dtbxkz7z


Jangan hilang focus. Lawan akan cuba nak patahkan hati dan semangat kita. Lebih-lebih lagi bila dia terbau bau kekalahan semakin kuat. Teruskan kerja kita. Jangan fikir lain dan jangan masuk perangkap mereka untuk alihkan fokus kita dan rakyat demi masa depan yang lebih baik. Tepuk sebelah tangan tak bunyi.

Senyum.

Dato' Tuan Ibrahim bin Tuan Man (Official)
satu soalan....

adakah itu CERMIN or TV?.... that's y derang nampak mcm dok usha2 kamera?....

kamera dibelakang cermin or TV barangkali?.....

nampak MA pun ada usha kat arah kamera....



normally bilik hotel layout mcm ni.......



PS: masih berharap itu bini muda MA.....
 
Last edited:
Sponsored Post

dhaniel

Active+ Member
Joined
Jun 27, 2012
Messages
2,688
Reaction score
3
Points
35
gilaaa dorg nie...ingat tuhan dok tidoq kot tak perati gerak geri depa...semoga dilaknat didunia lagi
 

susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,835
Reaction score
639
Points
161
Polis Mencari Pengedar Video Aksi Seks Lelaki Menyerupai Mustafa Ali



April 11, 2013

Polis Terengganu dilaporkan sedang mencari pengedar video lucah yang dikatakan mempunyai imej seperti Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustapha Ali mengadakan hubungan seks dengan seorang wanita.

Menurut sumber dalaman, anggota polis telah merampas 16 keping video cakera padat yang memaparkan aksi seks seorang lelaki yang dikatakan menyerupai Mustafa Ali. Video tersebut diedarkan di sekitar Besut, Terengganu.

Setelah mendapat aduan orang ramai, dua orang anggota Polis telah melakukan penyiasatan di Kampung Alor Lintang, Kampung Raja, Terengganu. Hasil siasatan pada pagi tadi, anggota terbabit telah merampas 16 keping VCD tersebut yang diletak dalam sampul surat putih berhampiran

Menurut maklumat video itu tersebut mempunyai durasi sepanjang 11 minit 25 saat.

(report polis no: Kg Raja/1680/13 di bawah Seksyen 292(a) Kanun Keseksaan)

Maklumat lanjut akan dikemaskini sebaik ada perkembangan terkini.

sumber: http://malaysianreview.com/polis-mencari-pengedar-video-aksi-lelaki-menyerupai-mustafa-ali/
 

susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,835
Reaction score
639
Points
161
Tindakan susulan Polis

2 Anggota AMK ditahan polis, penyebaran video aksi Mustafa Ali

Telah disahkan dua orang anggota AMK ditahan berhubung penyebaran video aksi membabitkan seorang lelaki menyerupai Setiausaha Agung PAS, Mustafa Ali dengan seorang wanita warga asing.

Kedua-dua orang anggota AMK tersebut kini ditahan polis untuk soal siasat.

Dalam laporan awal, seorang lelaki telah ditahan oleh anggota polis di Kampung Alor Lintang, Kampung Raja, Besut Terengganu. Pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat, Kampung Alor Lintang itu menemui 16 sampul surat yang mengandungi sekeping VCD setiap satu pada lelaki terbabit.

VCD aksi melibatkan Setiausaha Agung PAS, Mustafa Ali bersama-sama seorang wanita bukan warganegara, bukannya cerita baru. Dah lama sangat dah tetapi kurang popular berbanding klip video seks sejenis membabitkan Anwar Ibrahim. Malah amat kurang popular berbanding klip video gambar ke…….. wanita dan ke……. lelaki membabitkan seorang Ahli Dewan Undangan PAS Kelantan.

Sumber memberitahu, PARASIT PAS telah mula mengedarkan VCD lucah yang dikatakan membabitkan Mustafa Ali dikesan di Kampung Alor Lintang, Kampung Raja, Besut, Terengganu. Bagaimanapun, pengedar telah ditangkap oleh pihak berkuasa dan apabila pemeriksaan dilakukan, pada lelaki berkenaan terdapat 16 sampul surat yang mengandungi sekeping VCD dotdot setiap satu.

Video berdurasi 11 minit 25 saat itu, memang jelas telah dilakukan secara cermat untuk memusnahkan Mustafa Ali.

Kaum PARASIT PAS sebenarnya terlibat secara langsung apabila dari awal lagi mereka telah menyatakan kebencian terhadap Mustafa Ali dan enggan membaiahnya sebagai pemimpin. Mustafa Ali seringkali disifatkan sebagai ‘TERKENANG-KENANGKAN ZAMAN PERPADUAN UMNO-PAS’ di mana dia telah dilantik sebagai salah seorang anggota kabinet

sumber
http://malaysianreview.com/2-anggota-amk-ditahan-polis-penyebaran-video-aksi-mustafa-ali/

sahih clear sangat sampai nampak semua luar dalam.....

kali ni derang rakam hi qualiti...... takde blur da...

MA ni seriusly naharom........

Bikin jatuh moral PAS dan PR aje...... #:-S#:-S#:-S


Tak tau mcm mana ni pukulan hebat sangat untuk PR.....



PAS oh PAS...... y got bastard like this in ur grup...... #-o#-o#-o
 
Last edited:

nikcashworld

Super Active Member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
9,007
Reaction score
5
Points
65
mesti dapat punca ni....bahaya gak hotel kalu mcm ni...heee
 

akira8456

Super Active Member
Joined
Sep 12, 2009
Messages
6,291
Reaction score
11
Points
65
skrg dah cash ooo,bukanyan tunggu akhirat saja
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
studio yang sama produce video seks fitnah anwar
 
Sponsored Post
Top
Log in Register