Man United Muslims should not wear ManUtd jerseys

CG Sponsors




iqbalrafei

Active+ Member
Joined
Nov 25, 2009
Messages
4,221
Reaction score
42
Points
30
bukan lambang je tak boleh, penaja berunsur perjudian @ minuman keras pun tak boleh, ada gaya promosi, seb baik Liverpool dah tukar bank? Tapi bukan Bank Islam, tentu banyak riba ni, macam mana ia? Kompius pakcik emmm...
aq paling stuju ngn bro ni..
kalo nk cte psl hukum ni btul2..bkn lmbng je kne tgk..
lmbng tu yg dh nmpk..yg xnmpk..sponcer (tp nmpk gk sbnrnye..tgk kat stadium..) tu yg kat dlm stadium..yg luar stdium..byk tu..

tp aq still sokong man u..sbb ape? sbb dorg best..tp xde la smpai beli jersi..tgk dorg men je la...:D:D
 
Sponsored Post

iqbalrafei

Active+ Member
Joined
Nov 25, 2009
Messages
4,221
Reaction score
42
Points
30
aku just tanye jer... kalo tak dapat jawab, takpe la... hehe... btw, aku tak berapa suke orang Islam yg dok kaji bende2 abstrak yg remeh temeh..... sana nak boikot, sini nak boikot... tau biokot jer, teknologi sndiri habuk pun tarak....

tapi hipokrit jugak... komputer ni yg pakai processor intel atau AMD ade kaitan ngan Israel, takde nye nak boikot pulak....
stuju...kalo nk compare ngn brape rmai yg beli jersi MU ngn bilangn umh yg ade computer..jauh beze nisbah dia..tp tu la..mungkin sbb kejelsan lmbng tu yg buat dia lg menonjol..dan hakikat yg tersirat tu lg menakutkan..tp pape pon..kte ikot la mne yg dh disuruh..xyah beli jersi pon xpe..just sokong je la..sorak la kuat2 mase menang nnti..lg puas ati..<:p<:p

p/s: ssh gk nk boikot..smua dorg yg wat...:D
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
isk2 manU.. nape la letak logo REDDEBIL.. letak lalogo kucing ka.. anak lembu kaa.. comey skit... keh3
 

ammar5

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
6,511
Reaction score
14
Points
65
kena beralih menyokong kelab malaysia la if mcm nie....xpun liga arab...:):) aku nak beli baju jersey Man City je la if mcm nie..lambang city ok ke x....:p:p
 

GnoLa ®

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
27,882
Reaction score
22
Points
125
kalu boleh tetas gmbor tu...buang jer, tinggalkan tulisan jer, sayang plak kn nk dibuang, tp kalu xleh harus dibuang....jgn nk sama2 ngan org kapiaq
:)cgrock :)cgrock :)cgrock

kasi buang je lambang setan tu...
letak plak logo kucin...

:eek: :eek: :eek:

 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,375
Reaction score
59
Points
120
Teman dah lamo x minat dgn MAUN nie...

Sbb punca utama adalah sebab nama gelaranya...

Sebagai seorang MUKMIN kita kena jauhi benda-benda SYUBAHAH nie...
:">

-RED DEVILS-
 

dyn

Banned
Joined
Jun 7, 2008
Messages
2,313
Reaction score
22
Points
25
non sense, kalau betul tak leh pakai, apa sebab utama? ada arak ker kat baju tu? atau bila pakai baju tue boleh jadi setan ker?
Ulama mana yg cakap pasal nie? apasal tak kuar berita tv3?
ish ular dalam semak
 

ammar5

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
6,511
Reaction score
14
Points
65
apa susah sgt nie...kasi clorox itu lambang setan.....:)):))....bro ulam,if ko x suka,jgn sokong terus mana-mana team di EPL tu,nie main sekerat-sekerat,apa kes....kakakaka
 

123456

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
5,187
Reaction score
55
Points
70
yg tentang sure kipas susah mati MU

yg menyokong anti2 MU
:eek::eek:
 

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
baju berlambangkan syaitan dihapuskan dan dilarang pakai ... manusia yang bernafsu dan memang sah berperangai syaitan tak nak pulak dihapuskan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register