BTC USD 23,682.7 Gold USD 1,791.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Muslim-T >>PROMOSI Y.E.S<<Jadikan t-shirt anda sebagai medium BERDAKWAH(smpai 29/12)

ejay_330

Fun Poster
Messages
306
Joined
Dec 4, 2009
Messages
306
Reaction score
8
Points
15
Muslim-T >>PROMOSI Y.E.S<<Jadikan t-shirt anda sebagai medium BERDAKWAH(smpai 29/12)

colour.jpg
Salam semua CGrians..akhirnya,setelah mncuba beberapa kali,baru la dapat post kat sini(baru nak belajar2 berniaga..xbrape reti bab upload2 ni:">)

Update,New Design @ Page 7,Click:

>>>6 New Design Muslim-T @ page 7<<<




Oklah..Saya menjual muslim-T.Ade 12 design utk dipilih.Semua t-shirt ni membawa message Islamik dan Insyaallah secara tidak langsung sebagai medium untuk kita berdakwah.
Ape-apepun,meh cuci mata dulu...


poster-Muslim-A4.jpg


all01.jpg

all02.jpg


1.jpg

8.jpg
7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg





CompressCombineall.jpg

Hmmm..macam mane,ada yang berkenan tak?kalau mau bleh order dgn saya follow step kat bawah ni...


1)sms/PM saya untuk memastikan stock still available(saya akan reply utk confirmation,ini bagi mengelakkan ketiadaan stock setelah bayaran dibuat.)(sms jenis t-shirt dan size yg dihajatkan)


dan jika anda dapat sms/PM dari saya mengatakan stock available,anda boleh pergi ke step seterusnya,saya akan sertakan sekali no akaun saya untuk anda buat pembayaran...Pembayaran boleh dibuat ke akaun [email protected] saya



2)sms/PM/email saya ikut format kat sepeti ini:
nama:
jenis dan size baju:
alamat utk post:
tarikh dan masa bayaran:


Stock dan size yg available:
stockupdate9112010.jpg




Setelah bayaran telah di buat,proses penghantaran akan dilakukan(saya akan cuba utk poskan t-shirt tersebut selewat2nya dua hari selepas bayaran dibuat)

Harga utk t-shirt+kos penghantaran(KTM Currier) adalah seperi dibawah...


Sehelai t-shirt=[STRIKE]RM26[/STRIKE]promosi=RM24

Kos penghantaran adalah RM8.50

Total=RM32.50


Promosi Y.E.S sehingga 29/12/2010Harga adalah seperti berikut:
Bilangan Helai&harga(siap pos)
1Helai=RM32.50
2Helai=RM45
3Helai=RM63.50
4Helai=RM82
5Helai=RM100.50
6Helai=RM119
7Helai=RM137.50



jika beli 1helai,alternatif lain utk lebih murah adalah pos laju,iaitu rm6.Walaubagaimanapun,utk yg beli sehelai menggunakan pos laju,saya akan kumpul kan order tersebut dan hanya akan pos seminggu sekali,ini kerana saya kesuntukan masa utk ke pejabat pos..(kalau pos guna ktm,currier datang collect di kedai setiap hari)


P/S:Jika anda beli [email protected]@[email protected]@[email protected] helai sekaligus,kos penghantaran adalah tetap RM8.50..Jadi,klu nak lagi jimat,belilah lebih dari sehelai,dan Insyaallah, ade best price utk anda yg beli 2helai dan keatas:D:">cuma masuk helaian yg ke-8,kos panghantaran akan bertambah sebab berat t-shirt telah melebihi 2kg..

Saya boleh dihubungi melalui:
HP:012-4192073
e-mail:[email protected]

utk lebih mudah,saya galakkan anda sms je saya sebab lebih cepat,nak online kadang2 masa tak sesuai..

Sekian Terima Kasih...
:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

ejay_330

Fun Poster
Messages
306
Joined
Dec 4, 2009
Messages
306
Reaction score
8
Points
15
Akhirnya..berjaya juga post iklan..terima kasih kepada tokmat sbb ajor cmne nak upload gambo dalam thread beliau..:)cgrock

Update
Senarai yang telah membeli dgn saya(design lama,rm24/helai):
1.Azman-terrorist
2.Kucai-terrorist
3.Shell.hp.it-terrorist & free al-quds
4.Nazrul-terrorist
5.Mamaimran-straight ur saff & terrorist
6.Mohd Nurr Affifee-terrorist
7.Mohd Zulkarnain-Palestine Key
8.Mohd Amin-Islam is the Solution
9.Mohd Nizam-Aslim Taslam



Senarai yg membeli design baru (30 terawal) rm26/helai:
1.Naza-Free al-quds v3.0 (offline)
2.Wawa-Henshin
3.Gaban-Free al-quds v3.0
4.Gaban-Henshin
5.mamaimran-Free al-quds v3.0
6.mamimran-Henshin
7.Mohd Nurr Affifee-Responsible
8.Nusuk-Responsible
9.Nusuk-Responsible
10.Nusuk-Believer
11.Syamimi-Henshin
12.Syamimi-Believer
13.Khairul Azmi-Free al-quds v3.0
14.Khairul Azmi-Henshin
15.Mohd Ashraf Othman-Free al-Quds v3.0
16.Mohd Ashraf-Believer


???mari2..ada 30 helai saja new design @ best price

Kepada yang lain2,jgn tunggu lagi,cepat dapatkan segera sblum promosi tamat,tinggal 14 helai je lg utk Limited [email protected] price,& Design Lama ada lg cam biasa cuma size terhad..:)cgrock

seperti biasa,sms je saya utk order:012-4192073..nak tengok baju,click signy(page 1 design lama,page 7 design baru)dan if beli 2 helai sekaligus,saya bg best price..:D
 
Last edited:

dauz

Active Member
Messages
1,646
Joined
Jul 27, 2008
Messages
1,646
Reaction score
1
Points
25
wahh...
ala nak beli...
tp budget tak cukup lagi..aiyak..
cantik nie
 

technod

Fun Poster
Messages
440
Joined
Jun 7, 2007
Messages
440
Reaction score
0
Points
10
Aku minat yg terrorist tu. Kalau color grey lawa tuh.
 

ejay_330

Fun Poster
Messages
306
Joined
Dec 4, 2009
Messages
306
Reaction score
8
Points
15
Aku minat yg terrorist tu. Kalau color grey lawa tuh.

Meh la bli,biasa saya jual offline kat tmpt kerja saya,antara yg dapat permintaan tinggi free al-quds,terrorist,straight your saff dan One Mission..
tapi setiap satu design ada satu colour je..:)cgrock
 

myvi sporty

Active Member
Messages
1,743
Joined
Mar 16, 2009
Messages
1,743
Reaction score
35
Points
30
cod area mane bro? beli 2 dapat 50rm termasuk pos bleh?
 

ejay_330

Fun Poster
Messages
306
Joined
Dec 4, 2009
Messages
306
Reaction score
8
Points
15
Lupa plak..klu nak COD bleh,kat area rawang~bukit beruntung..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register